Brand: Severin
LDM-FR2408

Mini friteuza electrica severin cu 6 furculite de fondue, putere 840w, termostat regabil, capacitate 950ml, inel antistropire

161.00 lei

+
Mini Friteuza Electrica Severin cu 6 Furculite de Fondue, Putere 840W, Termostat Regabil, Capacitate 950ml, Inel Antistropire

Mini Friteuza Electrica Severin cu 6 Furculite de Fondue, Putere 840W, Termostat Regabil, Capacitate 950ml, Inel AntistropireCaracteristici:

- carcasa izolata de caldura ( se mentine rece);
- putere maxima a friteuzei 840W;
- capacitate 950ml;
- recipient din material anti-aderent;
- prevazuta cu un inel anti-stropire detasabil cu suport pentru furculite;
- 6 furculite de fondue;
- termostat reglabil (intre 80 si 190 C) cu decuplare automata de siguranta;
- Indicator luminos de functionare;
- cos detasabil cu maner;

Poti comanda online produsul Mini Friteuza Electrica Severin cu 6 Furculite de Fondue, Putere 840W, Termostat Regabil, Capacitate 950ml, Inel Antistropire la pretul de 161lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Mini friteuza electrica severin cu 6 furculite de fondue, putere 840w, termostat regabil, capacitate 950ml, inel antistropire , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Mini friteuza electrica severin cu 6 furculite de fondue, putere 840w, termostat regabil, capacitate 950ml, inel antistropire poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 161.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Mini friteuza electrica severin cu 6 furculite de fondue, putere 840w, termostat regabil, capacitate 950ml, inel antistropire prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 161.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 161.00 lei cat costa produsul cu codul LDM-FR2408 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Mini friteuza electrica severin cu 6 furculite de fondue, putere 840w, termostat regabil, capacitate 950ml, inel antistropire se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul LDM-FR2408 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Mini friteuza electrica severin cu 6 furculite de fondue, putere 840w, termostat regabil, capacitate 950ml, inel antistropire , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Mini friteuza electrica severin cu 6 furculite de fondue, putere 840w, termostat regabil, capacitate 950ml, inel antistropire a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Mini friteuza electrica severin cu 6 furculite de fondue, putere 840w, termostat regabil, capacitate 950ml, inel antistropire

Comanda cu incredere