Brand: Camry
ADL-CR 8062

Mini frigider camry auto si home, capacitate 20l, lcd, usa transparenta, 220/12v

493.00 lei

+
Mini Frigider Camry Auto si Home, Capacitate 20L, LCD, Usa Transparenta, 220/12V
Mini Frigider Camry, Capacitate 20L, LCD, Usa Transparenta, 220/12V

Mini frigider Camry CR 8062

Un frigider mic și economic, este o alegere excelentă când spațiul disponibil este limitat.
Dimensiunile sale externe fac posibil ca frigiderul să se potrivească perfect fie în bucătărie, fie la birou.
Datorită izolației termice speciale a carcasei sale este posibilă menținerea unei temperaturi stabile, chiar și cu 20 A° C mai scăzute decât temperatura mediului.
În ciuda dimensiunilor mici, are o capacitate de 20 de litri.
Forma sa asemănătoare cu cea a unui cub, face mai ușor să se potrivească ca unul dintre elementele unui set mai mare.

Capacitate totală 20L
Capacitate utilizabilă 19L
Ecran LCD
Control electronic al temperaturii
Temperatură constantă în compartimentul de răcire
Ușă transparentă
Interiorul este iluminat
Rafturi detașabile
Izolație specială
Mâner comod
Alimentare: AC 230V sau DC 12V
Dimensiuni exterioare: 37,1 x 32 x 45,3 cm
Dimensiuni interioare: 26 x 20 x 26 cm

Greutate: 7,35 kg
Bucăți în cutie: 1Producator:CamryCod:ADL3-CR 8062

Poti comanda online produsul Mini Frigider Camry Auto si Home, Capacitate 20L, LCD, Usa Transparenta, 220/12V la pretul de 493lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Mini frigider camry auto si home, capacitate 20l, lcd, usa transparenta, 220/12v , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Mini frigider camry auto si home, capacitate 20l, lcd, usa transparenta, 220/12v poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 493.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Mini frigider camry auto si home, capacitate 20l, lcd, usa transparenta, 220/12v prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 493.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 493.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-CR 8062 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Mini frigider camry auto si home, capacitate 20l, lcd, usa transparenta, 220/12v se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-CR 8062 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Mini frigider camry auto si home, capacitate 20l, lcd, usa transparenta, 220/12v , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Mini frigider camry auto si home, capacitate 20l, lcd, usa transparenta, 220/12v a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Mini frigider camry auto si home, capacitate 20l, lcd, usa transparenta, 220/12v

Comanda cu incredere