Brand: Palmonix
APT-AG519

Mini fierastrau de buzunar tip sarma din otel pentru camping sau drumetii

19.00 lei

+
Mini Fierastrau de Buzunar tip Sarma din Otel pentru Camping sau Drumetii
Mini Fierastrau de Buzunar tip Sarma din Otel pentru Camping sau Drumetii

Un fierăstrău mic și ușor de manevrat se poate dovedi de neînlocuit în multe situații. Util atunci cand iesiti in natura. Recomandat pentru pescari, vânători, etc.Sarma fierastaului este foarte durabila datorită utilizării oțelului inoxidabil cu o duritate ridicată. Designul simplu și durabil vă permite să tăiați lemn, plastic, metal, gheață etc., ideal pentru tăierea in locuri greu accesibile, unde nu se poate utiliza un fierăstrău mare.

Caracteristici:
- Lungime: aproximativ 70 cm

Producator:PalmonixCod:APT17-AG519

Poti comanda online produsul Mini Fierastrau de Buzunar tip Sarma din Otel pentru Camping sau Drumetii la pretul de 19lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Mini fierastrau de buzunar tip sarma din otel pentru camping sau drumetii , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Mini fierastrau de buzunar tip sarma din otel pentru camping sau drumetii poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 19.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Mini fierastrau de buzunar tip sarma din otel pentru camping sau drumetii prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 19.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 19.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG519 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Mini fierastrau de buzunar tip sarma din otel pentru camping sau drumetii se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG519 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Mini fierastrau de buzunar tip sarma din otel pentru camping sau drumetii , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Mini fierastrau de buzunar tip sarma din otel pentru camping sau drumetii a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Mini fierastrau de buzunar tip sarma din otel pentru camping sau drumetii

Comanda cu incredere