Brand: Camry
ADL-CR 5024

Mini fier de calcat portabil si pliabil pentru calatorii, putere 840w

60.00 lei

+
Mini Fier de Calcat Portabil si Pliabil pentru Calatorii, Putere 840W

Mini Fier de Calcat Portabil si Pliabil pentru Calatorii, Putere 840W


Un fier de călcat de 840 W, care este perfect când călătoriți. Acesta a fost pregătit pentru persoanele care au grijă să se poarte elegant chiar in locuri în care obținerea unui fier nu este disponibil. Datorită mărimii mici și a mânerului pliabil, se va potrivi cu ușurință în fiecare bagaj. Este ușor de utilizat și extraordinar de luminos (numai 0,6 kg). Permite reglarea rapidă a temperaturii. Semnele de pe buton permit ajustarea temperaturii la tipul de material călcat. Aceasta este o funcție foarte confortabilă atunci când o persoană care operează acest fier nu face călcat de multe ori


Specificatii:

Călcarea prin aburi
TERMOPLANTA NON-STICK
Mâner pliabil
Reglare temperatură
Dimensiune compactă
Putere: 840 W
Manual

Producator:CamryCod:ADL13-CR 5024

Poti comanda online produsul Mini Fier de Calcat Portabil si Pliabil pentru Calatorii, Putere 840W la pretul de 60lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Mini fier de calcat portabil si pliabil pentru calatorii, putere 840w , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Mini fier de calcat portabil si pliabil pentru calatorii, putere 840w poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 60.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Mini fier de calcat portabil si pliabil pentru calatorii, putere 840w prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 60.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 60.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-CR 5024 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Mini fier de calcat portabil si pliabil pentru calatorii, putere 840w se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-CR 5024 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Mini fier de calcat portabil si pliabil pentru calatorii, putere 840w , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Mini fier de calcat portabil si pliabil pentru calatorii, putere 840w a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Mini fier de calcat portabil si pliabil pentru calatorii, putere 840w

Comanda cu incredere