Brand: Inny
TKG-245

Mini compresor aer cu manomentru mecanic 300 psi, priza auto 12v

42.00 lei

+
Mini compresor aer cu manomentru mecanic 300 PSI, priza auto 12V
Mini compresor aer cu manomentru mecanic 300 PSI, priza auto 12V

Compresor alimentat de la priza brichetei. Ideal pentru pomparea tuturor tipurilor de obiecte, cum ar fi roțile auto, roțile pentru biciclete, mingi fotbal, saltele etc.

Setul conține:
-Compresor cu cablu, priza brichetă și manometru.
-Set de capete pentru umflarea roților, mingilor, saltelelor etc.

Specificații:
-Presiune: 300 PSI / 20,7BAR
-Ideal pentru umflarea roților, mingilor, saltelelor etc.
-Furtun de aer cu o lungime de aproximativ 40 cm cu o supapă de închidere.
-Capete pentru pompare - 3 piese.
-Indicator de presiune (manometru).

Producator:InnyCod:TKG2-245

Poti comanda online produsul Mini compresor aer cu manomentru mecanic 300 PSI, priza auto 12V la pretul de 42lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Mini compresor aer cu manomentru mecanic 300 psi, priza auto 12v , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Mini compresor aer cu manomentru mecanic 300 psi, priza auto 12v poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 42.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Mini compresor aer cu manomentru mecanic 300 psi, priza auto 12v prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 42.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 42.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-245 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Mini compresor aer cu manomentru mecanic 300 psi, priza auto 12v se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-245 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Mini compresor aer cu manomentru mecanic 300 psi, priza auto 12v , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Mini compresor aer cu manomentru mecanic 300 psi, priza auto 12v a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Mini compresor aer cu manomentru mecanic 300 psi, priza auto 12v

Comanda cu incredere