Brand: Palmonix
APT-ZS15D

Mini casca bluetooth wireless pentru telefon, funcție a2dp, edr, incarcare usb

27.00 lei

+
Mini Casca Bluetooth Wireless pentru Telefon, Funcție A2DP, EDR, Incarcare USB

Mini Casca Bluetooth Wireless pentru Telefon, Funcție A2DP, EDR, Incarcare USBDifuzorul auto Bluetooth vă permite să efectuați în mod convenabil și în condiții de siguranță apeluri telefonice în timp ce conduceți o mașină și pentru a evita posibile amenzi. Produsul nostru este un handsfree modern, Bluetooth 4.1, care permite șoferilor să primească în mod convenabil și să efectueze apeluri telefonice în timp ce conduc. Acum suportă și două telefoane în același timp! Produsul facilitează, de asemenea, ascultarea muzicii de pe telefon datorită funcției A2DP.Aceasta este fără îndoială soluția cea mai bună și cea mai convenabilă pentru toți motocicliștii care, din mai multe motive, nu se pot împărți cu telefonul în timp ce conduc.
Caracteristicile produsului:
Se potrivește tuturor telefoanelor mobile cu Bluetooth.
Designul flexibil al mânerului face căștile se potrivesc confortabil cu orice formă a urechii.
Puteți primi / închide / termina apeluri utilizând butonul încorporat.
Bateria reîncărcabilă încorporată permite până la 5 ore de convorbire sau 100 de ore de așteptare.
Telefonul are o raza de până la 10 metri, ceea ce îl face foarte ușor de utilizat.
Este extrem de ușoară și foarte ușor de utilizat.
Calitatea perfectă și calitatea sunetului, precum și designul modern reprezintă avantajele indiscutabile ale telefonului.
Setul cu cască este încărcat cu cablul USB inclus.


Instrucțiuni de utilizare și configurație:
Nu uitați să încărcați receptorul. Are nevoie de aproximativ 1-2 ore pentru asta. Care va permite până la 5 ore de convorbire!
Țineți apăsat butonul (comutatorul) timp de aproximativ 3 secunde pentru a porni aparatul.
Porniți Bluetooth pe dispozitiv (telefon)
Conectați-vă la dispozitiv (pereche cu): S530
Receptorul este gata de utilizare!Specificații:
Built-in butoane de control
LED încorporat
Baterie: litiu-polimer
Timp de convorbire: până la 5 ore
Timp de așteptare: până la 100 de ore
Conectivitate: Bluetooth 4.1 + EDR + A2DP
Profil Bluetooth: Apeluri vocale + sunete multimedia (de exemplu, ascultarea muzicii și a mesajelor GPS)
Suport pentru două dispozitive
Domeniu de acțiune: până la 10 metri
Timp de încărcare: 1 până la 2 ore
Impedanță: 4I©
Dimensiuni: 27 mm x 15 mm x 17 mm
Greutate: 35 g
Culoare: negru.
În set:
Setul cu cască Bluetooth
Cabluri USB
Adaptor de rețea


Producator:

PalmonixCod:

APT14-ZS15D

Poti comanda online produsul Mini Casca Bluetooth Wireless pentru Telefon, Funcție A2DP, EDR, Incarcare USB la pretul de 27lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Mini casca bluetooth wireless pentru telefon, funcție a2dp, edr, incarcare usb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Mini casca bluetooth wireless pentru telefon, funcție a2dp, edr, incarcare usb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 27.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Mini casca bluetooth wireless pentru telefon, funcție a2dp, edr, incarcare usb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 27.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 27.00 lei cat costa produsul cu codul APT-ZS15D nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Mini casca bluetooth wireless pentru telefon, funcție a2dp, edr, incarcare usb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-ZS15D atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Mini casca bluetooth wireless pentru telefon, funcție a2dp, edr, incarcare usb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Mini casca bluetooth wireless pentru telefon, funcție a2dp, edr, incarcare usb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Mini casca bluetooth wireless pentru telefon, funcție a2dp, edr, incarcare usb

Comanda cu incredere