Brand: Inny
TKG-493

Mini cantar electronic de buzunar pentru bijuterii cu afisaj lcd, capacitate pana la 200g

39.00 lei

Mini cantar electronic de buzunar pentru bijuterii cu afisaj LCD, capacitate pana la 200g
Mini cantar electronic de buzunar pentru bijuterii cu afisaj LCD, capacitate pana la 200g

Cantar de buzunar în versiune cu afișaj LCD 200g / 0,01g. Cantarul are un afișaj clar și dimensiuni mici, permițându-i să fie ușor de introdus în buzunar. Este echipat cu o funcție de dezactivare automată extrem de utilă (AUTO OFF) - datorită căreia, atunci când nu este utilizat, intră în modul de repaus.

Afișajul foarte clar și tastele intuitive pentru operarea cantarului îl fac un dispozitiv indispensabil. Datorită tastelor funcționale mari, clare și intuitive pentru cantarire, cantarirea este foarte simplă și ușor de folosit. Produsul are un capac pentru protectie, datorită căruia cantarul nu se va porni automat atunci când se transportă în buzunar. Poate acționa și ca o tavă.

Setul conține:
-Cantar electronic de buzunar 200g / 0,01g
-2 baterii AAA
-Ambalaj originale

Specificații:
-Fabricat din materiale de înaltă calitate.
-Interval de măsurare: până la 200 g.
-Precizia măsurării: 0,01 g.
-Funcția TARA
-Funcția ZERO
-Tava din otel inoxidabil.
-Putere: 2x baterie LR03 / AAA (gratis în set)
-Dimensiune afișaj: 30 x 14 mm
-Dimensiune cantar: 120 x 62 x 20 mm
-Funcția TARA automată la pornire.
-Funcția de închidere automată după 30 de secunde. (AUTO OFF).
-Indicator de reîncărcare.
-Indicator baterie descărcată.
-Funcție de închidere automată.
-Are un design modern.
-Cantarul are un certificat CE.

Producator:InnyCod:TKG2-493

Poti comanda online produsul Mini cantar electronic de buzunar pentru bijuterii cu afisaj LCD, capacitate pana la 200g la pretul de 39lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Mini cantar electronic de buzunar pentru bijuterii cu afisaj lcd, capacitate pana la 200g , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Mini cantar electronic de buzunar pentru bijuterii cu afisaj lcd, capacitate pana la 200g poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 39.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Mini cantar electronic de buzunar pentru bijuterii cu afisaj lcd, capacitate pana la 200g prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 39.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 39.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-493 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Mini cantar electronic de buzunar pentru bijuterii cu afisaj lcd, capacitate pana la 200g se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-493 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Mini cantar electronic de buzunar pentru bijuterii cu afisaj lcd, capacitate pana la 200g , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Mini cantar electronic de buzunar pentru bijuterii cu afisaj lcd, capacitate pana la 200g a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Mini cantar electronic de buzunar pentru bijuterii cu afisaj lcd, capacitate pana la 200g

Comanda cu incredere