Brand: Severin
LDM-SM3747

Mini blender severin pentru smoothie, putere 300w, 2 cupe, negru/alb

182.00 lei

+
Mini Blender Severin pentru Smoothie, Putere 300W, 2 Cupe, Negru/Alb
Mini Blender Severin pentru Smoothie, Putere 300W, 2 Cupe, Negru/Alb

Incarca-te de energie cu un smoothie racoros, plin de vitamine preparat in blenderul Severin.
Blenderul are 2 cani prevazute cu capac pentru a le putea lua cu dvs la birou, in masina sau la sport.
Caracteristici:

- capacitate cana - 600 ml
- set doua cupe incluse;
- mixer si cana, 2 in1;
- capace de trifenilmetan detașabile,
- cupele pot fi spălate într-o mașină de spălat vase;
- capace cu garnitua din silicon;
- 1 nivel de viteză;
- funcția de impuls suplimentar;
- curățare ușoară;
- cuțit din oțel inoxidabil;
- comutator de siguranță
- picioare anti-alunecare, din cauciuc;
- culori: negru și alb

Producator:SeverinCod:LDM2-SM3747

Poti comanda online produsul Mini Blender Severin pentru Smoothie, Putere 300W, 2 Cupe, Negru/Alb la pretul de 182lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Mini blender severin pentru smoothie, putere 300w, 2 cupe, negru/alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Mini blender severin pentru smoothie, putere 300w, 2 cupe, negru/alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 182.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Mini blender severin pentru smoothie, putere 300w, 2 cupe, negru/alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 182.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 182.00 lei cat costa produsul cu codul LDM-SM3747 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Mini blender severin pentru smoothie, putere 300w, 2 cupe, negru/alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul LDM-SM3747 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Mini blender severin pentru smoothie, putere 300w, 2 cupe, negru/alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Mini blender severin pentru smoothie, putere 300w, 2 cupe, negru/alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Mini blender severin pentru smoothie, putere 300w, 2 cupe, negru/alb

Comanda cu incredere