Brand: Adler
ADL-AD 7036

Mini aspirator vertical adler fara sac, putere 800w, filtru lavabil, cablu 7m

178.00 lei

+
Mini Aspirator Vertical Adler fara Sac, Putere 800W, Filtru Lavabil, Cablu 7m

Mini Aspirator Vertical Adler fara Sac, Putere 800W, Filtru Lavabil, Cablu 7mUn aspirator de înaltă calitate echipat cu un motor ușor dar in acelasi timp puternic, cu o putere nominală de 800 W. Recomandat in special pentru persoanele care nu dispun de prea mult spatiu pentru a stoca aparate de dimensiuni mai mari.Eficiență ridicată
Filtrul și recipientul pentru 1,5 l de praf sunt lavabile. In plus, recipientul este transparent astfel incat puteti controla nivelul prafului si momentul in care trebuie sa scapati de el.Convenabil mai presus de toate!
Intervalul de lucru de până la 7 metri vă permite să aspirați cu ușurință orice cameră. O perie clasică va curăța orice covor și podea sau chiar panouri fără zgârieturi. Ceea ce distinge produsul nostru pe piață este și senzorul termic care protejează dispozitivul împotriva supraîncălzirii. Comutatorul pornit / oprit într-un loc vizibil și ușor accesibil permite pornirea/oprirea usoara a aspiratorului.Specificatii:- aspirator fara sac;
- recipient colectare praf 1.5l;
- filtru lavabil;
- putere maxima 800W;
- lungime cablu 7m;
- tub telescopic;
- perie 2in1, parchet si covor;
- comutator on/offla indemana
- senzor termic cu protectie la supraincalzire;
Producator:

AdlerCod:

ADL20-AD 7036

Poti comanda online produsul Mini Aspirator Vertical Adler fara Sac, Putere 800W, Filtru Lavabil, Cablu 7m la pretul de 178lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Mini aspirator vertical adler fara sac, putere 800w, filtru lavabil, cablu 7m , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Mini aspirator vertical adler fara sac, putere 800w, filtru lavabil, cablu 7m poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 178.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Mini aspirator vertical adler fara sac, putere 800w, filtru lavabil, cablu 7m prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 178.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 178.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-AD 7036 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Mini aspirator vertical adler fara sac, putere 800w, filtru lavabil, cablu 7m se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-AD 7036 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Mini aspirator vertical adler fara sac, putere 800w, filtru lavabil, cablu 7m , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Mini aspirator vertical adler fara sac, putere 800w, filtru lavabil, cablu 7m a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Mini aspirator vertical adler fara sac, putere 800w, filtru lavabil, cablu 7m

Comanda cu incredere