Brand: Palmonix
MXY-6150-ROZ

Minge antistres tip strugure squeeze ball, culoare roz

23.00 lei

+
Minge antistres tip strugure Squeeze Ball, culoare Roz
Minge antistres tip strugure Squeeze Ball, culoare Roz

SPECIFICAȚII:
-Material: cauciuc.
-Dimensiuni (lățime / înălțime): ~ 6 / 7,5cm.
-Greutate: 80g.

O zi proasta? Un examen important? O conversație neplăcută cu șeful? Un client nemulțumit sau dispută cu partenerul?
O minge antistres vă ajută în situații diferite, indiferent dacă simțiți stres, anxietate sau dezamăgire. Chiar dacă sunteti puțin anxios, mingea ve poate ajuta să treceti peste această situație temporară. Mingile pot fi stranse, presate, zdrobite sau pur și simplu aruncate ferm împotriva unui obiect.
Mingile noastre sunt concepute pentru a reduce stresul și a rezista in diverse situații datorate evenimentelor negative. Ea are un efect pozitiv asupra sistemului nervos și îmbunătățește, în general, starea de spirit.
Este de asemenea potrivita pentru o mică distracție în experiența obișnuită de zi cu zi. Mingea este fabricată din cauciuc moale, rezistentă la șocuri și extrem de robustă. Puteți, de asemenea, să o aruncați pe piesele de mobilier sau pe perete.
Mingea este invelită într-o plasă neagră. Când se strange, acest lucru creează aspectul unui strugure amuzant. Odată eliberat, mingea revine la forma initială. Bara anti-stres este ușoară, mică și se adaptează in palma mâinii. Dimensiunile sale mici o fac ușor de utilizat și convenabila pentru călătorii. Puteți pur și simplu să luați mingea în geanta de mână, rucsac sau buzunar și să o utilizați, dacă este necesar. Mingile noastre anti-stres sunt potrivite pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau sex.

Producator:PalmonixCod:MXY22-6150-roz

Poti comanda online produsul Minge antistres tip strugure Squeeze Ball, culoare Roz la pretul de 23lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Minge antistres tip strugure squeeze ball, culoare roz , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Minge antistres tip strugure squeeze ball, culoare roz poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 23.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Minge antistres tip strugure squeeze ball, culoare roz prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 23.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 23.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6150-ROZ nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Minge antistres tip strugure squeeze ball, culoare roz se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6150-ROZ atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Minge antistres tip strugure squeeze ball, culoare roz , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Minge antistres tip strugure squeeze ball, culoare roz a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Minge antistres tip strugure squeeze ball, culoare roz

Comanda cu incredere