Brand: Palmonix
TKG-1062

Microfon tip lavaliera cu clips, cablu jack 3.5mm de 1,5m

30.00 lei

Microfon tip Lavaliera cu Clips, Cablu Jack 3.5mm de 1,5m
Microfon tip Lavaliera cu Clips, Cablu Jack 3.5mm de 1,5m

Microfonul tip lavaliera a fost optimizat sa functioneze cu dispozitivele mobile.
Poate fi utilizat pentru o gama larga de aplicatii, de la cuvinte simple pana la discursuri.

Specificații:

Greutate Unitate: 18g
Culoare: Negru
Conector (port): 3,5 mm
Lungime cablu: aprox. 1.5m
Metoda de comunicare: prin cablu
Sensibilitate: -58 A± 3 dB
Tensiune de operare: 12V
Curent de operare: 5 mA-60mA

Producator:PalmonixCod:TKG8-1062

Poti comanda online produsul Microfon tip Lavaliera cu Clips, Cablu Jack 3.5mm de 1,5m la pretul de 30lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Microfon tip lavaliera cu clips, cablu jack 3.5mm de 1,5m , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Microfon tip lavaliera cu clips, cablu jack 3.5mm de 1,5m poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 30.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Microfon tip lavaliera cu clips, cablu jack 3.5mm de 1,5m prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 30.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 30.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-1062 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Microfon tip lavaliera cu clips, cablu jack 3.5mm de 1,5m se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-1062 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Microfon tip lavaliera cu clips, cablu jack 3.5mm de 1,5m , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Microfon tip lavaliera cu clips, cablu jack 3.5mm de 1,5m a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Microfon tip lavaliera cu clips, cablu jack 3.5mm de 1,5m

Comanda cu incredere