Brand: Palmonix
TKG-1063

Microfon pentru karaoke, cablu 1,5m, buton on/off

28.00 lei

+
Microfon pentru Karaoke, Cablu 1,5m, Buton On/Off
Microfon pentru Karaoke, Cablu 1,5m, Buton On/Off

Un microfon dinamic special conceput pentru spectacolele de karaoke. Asigura redarea vocii extrem de clara si naturala.
Pentru o petrecere reusita cu prietenii, microfonul este alegerea perfecta.

Setul include
1 microfon cu cablu.

Specificații:

buton de pornire / oprire
Gama de frecvență: 100Hz-10000Hz
Lungime cablu: 1,5 m
Microfonul cu diametrul de 5 cm, lungime 17 cm.

Producator:PalmonixCod:TKG8-1063

Poti comanda online produsul Microfon pentru Karaoke, Cablu 1,5m, Buton On/Off la pretul de 28lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Microfon pentru karaoke, cablu 1,5m, buton on/off , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Microfon pentru karaoke, cablu 1,5m, buton on/off poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 28.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Microfon pentru karaoke, cablu 1,5m, buton on/off prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 28.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 28.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-1063 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Microfon pentru karaoke, cablu 1,5m, buton on/off se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-1063 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Microfon pentru karaoke, cablu 1,5m, buton on/off , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Microfon pentru karaoke, cablu 1,5m, buton on/off a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Microfon pentru karaoke, cablu 1,5m, buton on/off

Comanda cu incredere