Brand: Inny
TKG-1021

Megafon portavoce cu functie de inregistrare si redare, putere 5w

41.00 lei

+
Megafon Portavoce cu Functie de Inregistrare si Redare, Putere 5W
Megafon Portavoce cu Functie de Inregistrare si Redare, Putere 5W

Megafon portavoce de înaltă calitate este un dispozitiv de neînlocuit pentru toate tipurile de antrenamente, evenimente, tabere, terning și multe altele. Fabricat din ABS de înaltă calitate, rezistent la deteriorări. Mânerul facilitează transportul. Butoanele din spate asigură accesul facil și controlul dispozitivului. Comanda VOLUME ajustează volumul, iar butonul MUSIC redă secvențele înregistrate. Alimentat de 6 baterii AA.

Setul contine:
-Megafon.
-Suport pt încheietura mâinii.

Specificații:
-Megafon din plastic ABS rezistent.
-Putere: 5W.
-Alimentare: baterie de 6x AA.
-Control volum.
-Mâner pliabil.
-Redare sunet înregistrat.

Producator:InnyCod:TKG7-1021

Poti comanda online produsul Megafon Portavoce cu Functie de Inregistrare si Redare, Putere 5W la pretul de 41lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Megafon portavoce cu functie de inregistrare si redare, putere 5w , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Megafon portavoce cu functie de inregistrare si redare, putere 5w poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 41.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Megafon portavoce cu functie de inregistrare si redare, putere 5w prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 41.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 41.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-1021 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Megafon portavoce cu functie de inregistrare si redare, putere 5w se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-1021 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Megafon portavoce cu functie de inregistrare si redare, putere 5w , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Megafon portavoce cu functie de inregistrare si redare, putere 5w a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Megafon portavoce cu functie de inregistrare si redare, putere 5w

Comanda cu incredere