Brand: Alisan
ASN-AL024-AL026-VERDE

Matura plastic cu coada metalica detasabila 110cm atena tip perie cu peri lungi, culoare verde

27.00 lei

+
Matura Plastic cu Coada Metalica Detasabila 110cm Atena tip Perie cu Peri Lungi, Culoare Verde
Matura Plastic cu Coada Metalica Detasabila 110cm Atena tip Perie cu Peri Lungi, Culoare Verde

Matura destinata pentru curatarea in exterior, dar si in interior cu perii lungi si rezistenti ce asigura o curatare eficienta pentru zone cu deseuri de volum sau
zone intinse ca suprafata.
Montura este din plastic si prevazuta cu filet.

Dimensiune matura:34x3x22 cm, lungime fire 11 cm.
Dimensiune coada matura: 110 cm. Coada se infileteaza, facilitand schimbarea ei.
Diverse culori.

Producator:AlisanCod:ASN-AL024-AL026-verde

Poti comanda online produsul Matura Plastic cu Coada Metalica Detasabila 110cm Atena tip Perie cu Peri Lungi, Culoare Verde la pretul de 27lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Matura plastic cu coada metalica detasabila 110cm atena tip perie cu peri lungi, culoare verde , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Matura plastic cu coada metalica detasabila 110cm atena tip perie cu peri lungi, culoare verde poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 27.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Matura plastic cu coada metalica detasabila 110cm atena tip perie cu peri lungi, culoare verde prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 27.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 27.00 lei cat costa produsul cu codul ASN-AL024-AL026-VERDE nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Matura plastic cu coada metalica detasabila 110cm atena tip perie cu peri lungi, culoare verde se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ASN-AL024-AL026-VERDE atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Matura plastic cu coada metalica detasabila 110cm atena tip perie cu peri lungi, culoare verde , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Matura plastic cu coada metalica detasabila 110cm atena tip perie cu peri lungi, culoare verde a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Matura plastic cu coada metalica detasabila 110cm atena tip perie cu peri lungi, culoare verde

Comanda cu incredere