Brand: Camry
ADL-CR 7019

Matura electrica fara fir camry, cap rotativ triunghiular, operare silentioasa

136.00 lei

Matura Electrica fara Fir Camry, Cap Rotativ Triunghiular, Operare Silentioasa
Matura Electrica fara Fir Camry, Cap Rotativ Triunghiular, Operare Silentioasa

Matura electrica este un dispozitiv modern care va ajuta să faceti curat in casa. Designul ergonomic va permite să ajungeți in orice colt al camerei. Un cap triunghiular rotativ și un mâner mobil asigură o mișcare precisă. Patru perii colectează praful, murdăria și miezurile de pe fiecare suprafață. Ușor de utilizat, avantajul fiind o funcționare silentioasa a dispozitivului. După încărcarea bateriilor funcționează continuu timp de 45 de minute. Este ușor de curățat și de depozitat.

- Cap rotativ triunghiular;
- 4 perii puternice care colecteaza praful;
- Functionare silentioasa
- Usor de utilizat; maner telescopic
- Rezervorul de praf usor de golit cu o capacitate de 0,1L
- Autonomie pana la 45 min pe baterii complet incarcate;
- Tensiune alimentare 6V DC 200 mA;Producator:CamryCod:ADL17-CR 7019

Poti comanda online produsul Matura Electrica fara Fir Camry, Cap Rotativ Triunghiular, Operare Silentioasa la pretul de 136lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Matura electrica fara fir camry, cap rotativ triunghiular, operare silentioasa , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Matura electrica fara fir camry, cap rotativ triunghiular, operare silentioasa poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 136.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Matura electrica fara fir camry, cap rotativ triunghiular, operare silentioasa prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 136.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 136.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-CR 7019 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Matura electrica fara fir camry, cap rotativ triunghiular, operare silentioasa se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-CR 7019 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Matura electrica fara fir camry, cap rotativ triunghiular, operare silentioasa , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Matura electrica fara fir camry, cap rotativ triunghiular, operare silentioasa a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Matura electrica fara fir camry, cap rotativ triunghiular, operare silentioasa

Comanda cu incredere