Brand: Maclean
CTR-MC-671

Masuta / suport mobil pe roti pentru laptop sau video proiector

214.00 lei

+
Masuta / Suport Mobil pe Roti pentru Laptop sau video proiector

Masuta / Suport Mobil pe Roti pentru LaptopMC-671 41869 Masuta / suport laptop mobil pe rotiSpecificații:-Utilizare universală: laptop-uri de la 7" la 17"
-Instalare ușoară și rapidă
-Complet reglabil pentru orice unghi în funcție de nevoile
-Standul are o frână pentru blocarea roțilorSpecificații:-Suporta (max.): 10 kg
-Diagonala ecranului (min.): 7 ''
-Dimensiunea ecranului (max.): 17 ''
-Înălțime reglabilă: 585 - 885 mm
-Reglarea înclinării de la + 35 A° la -35 A°
-Greutate: 7.38 kg


Producator:

MacleanCod:

CTR-MC-671

Poti comanda online produsul Masuta / Suport Mobil pe Roti pentru Laptop sau video proiector la pretul de 214lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Masuta / suport mobil pe roti pentru laptop sau video proiector , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Masuta / suport mobil pe roti pentru laptop sau video proiector poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 214.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Masuta / suport mobil pe roti pentru laptop sau video proiector prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 214.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 214.00 lei cat costa produsul cu codul CTR-MC-671 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Masuta / suport mobil pe roti pentru laptop sau video proiector se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul CTR-MC-671 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Masuta / suport mobil pe roti pentru laptop sau video proiector , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Masuta / suport mobil pe roti pentru laptop sau video proiector a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Masuta / suport mobil pe roti pentru laptop sau video proiector

Comanda cu incredere