Brand: Palmonix
ZLT-DT-958-NEGRU-100

Masuta rotunda mdf moderna cu 4 picioare, culoare negru, diametru 100cm

532.00 lei

+
Masuta rotunda MDF moderna cu 4 picioare, culoare negru, diametru 100cm
Masuta rotunda MDF moderna cu 4 picioare, culoare negru, diametru 100cm

Caracteristici:
-design modern, unic.
-combinație perfectă a materialelor.
-execuție atentă.
-construcție rezistenta.
-suprafață perfect netedă.
-finisaj metalic al picioarelor.
-ușor de curățat.

Specificatii tehnice:
-Diametru blat: 100cm.
-Inaltime: 75cm.
-Culoare blat: Negru.

Suprafața de masă este realizată dintr-o placă acoperită cu un strat de protecție perfect neted. Picioarele sunt confecționate din lemn lăcuit, picioare cu terminatii metalice. Totul este conectat cu șuruburi din oțel.

Masa are un design modern, unic. Perfect potrivite pentru interioarele moderniste. Se poate utiliza în casele dvs personale, dar se potrivește și decorului modern al restaurantelor, cafenelelor și birourilor.

Producator:PalmonixCod:ZLT-DT-958-negru-100

Poti comanda online produsul Masuta rotunda MDF moderna cu 4 picioare, culoare negru, diametru 100cm la pretul de 532lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Masuta rotunda mdf moderna cu 4 picioare, culoare negru, diametru 100cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Masuta rotunda mdf moderna cu 4 picioare, culoare negru, diametru 100cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 532.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Masuta rotunda mdf moderna cu 4 picioare, culoare negru, diametru 100cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 532.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 532.00 lei cat costa produsul cu codul ZLT-DT-958-NEGRU-100 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Masuta rotunda mdf moderna cu 4 picioare, culoare negru, diametru 100cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ZLT-DT-958-NEGRU-100 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Masuta rotunda mdf moderna cu 4 picioare, culoare negru, diametru 100cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Masuta rotunda mdf moderna cu 4 picioare, culoare negru, diametru 100cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Masuta rotunda mdf moderna cu 4 picioare, culoare negru, diametru 100cm

Comanda cu incredere