Brand: Topeshop
TOPE-CT1-205 LONDRA

Masuta de cafea pentru living cu blat de sticla, model londra ct1-205

236.00 lei

Masuta de cafea pentru living cu blat de sticla, model Londra CT1-205
Masuta de cafea pentru living cu blat de sticla, model Londra CT1-205

Execuție solidă, montaj simplu.
O masa rezistentă la zgârieturi.
Cadru metalic în negru.
Suprafață de masă din sticlă securizată cu imprimeu Londra.
Benă ambalată în carton de protecție + accesorii.

Dimensiunile bancii:
- 105 cm x 55 cm
- Înălțime: 38 cm

Producator:TopeshopCod:TOPE3-masa-londra-ct1-205

Poti comanda online produsul Masuta de cafea pentru living cu blat de sticla, model Londra CT1-205 la pretul de 236lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Masuta de cafea pentru living cu blat de sticla, model londra ct1-205 , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Masuta de cafea pentru living cu blat de sticla, model londra ct1-205 poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 236.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Masuta de cafea pentru living cu blat de sticla, model londra ct1-205 prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 236.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 236.00 lei cat costa produsul cu codul TOPE-CT1-205 LONDRA nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Masuta de cafea pentru living cu blat de sticla, model londra ct1-205 se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TOPE-CT1-205 LONDRA atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Masuta de cafea pentru living cu blat de sticla, model londra ct1-205 , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Masuta de cafea pentru living cu blat de sticla, model londra ct1-205 a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Masuta de cafea pentru living cu blat de sticla, model londra ct1-205

Comanda cu incredere