Brand: Topeshop
TOPE-MARTYNA BIEL

Masuta de cafea cu raft inferior pentru living, model martyna, culoare alb

221.00 lei

+
Masuta de cafea cu raft inferior pentru living, model Martyna, culoare alb
Masuta de cafea cu raft inferior pentru living, model Martyna, culoare alb

Masa modernă, care poate fi de asemenea mare ca o masă de cafea.
Perfect pentru camera de zi. O bancă din tablă dublă laminată cu duritate crescută,
ceea ce face suprafața mobilei mai rezistentă la zgârieturi.
Folosirea de materiale de bună calitate, o formă interesantă a picioarelor, un
raft practic și un vârf mare au făcut posibilă crearea piesei necesare de mobilier.

- funcționalitate
- fețe netede fără capace de capăt
- raft suplimentar inferior
- montaj ușor
- instrucțiuni de montaj în ambalaj
- producător polonez

MATERIAL:

a€¢ Corp și fronturi - PAL laminat.
a€¢ marginile - finisate din PVC (caracterizate prin rezistență mecanică și chimică)

Dimensiuni:
Adâncime: 60 cm
Lățime: 120 cm
Inaltime: 55 cm

Utilizare:
Suprafața piesei de mobilier cu o cârpă moale și curată. Evitați utilizarea substanțelor chimice puternice.
Produsul este destinat auto-asamblării.Producator:TopeshopCod:TOPE3-masa-martyna-alb

Poti comanda online produsul Masuta de cafea cu raft inferior pentru living, model Martyna, culoare alb la pretul de 221lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Masuta de cafea cu raft inferior pentru living, model martyna, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Masuta de cafea cu raft inferior pentru living, model martyna, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 221.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Masuta de cafea cu raft inferior pentru living, model martyna, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 221.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 221.00 lei cat costa produsul cu codul TOPE-MARTYNA BIEL nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Masuta de cafea cu raft inferior pentru living, model martyna, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TOPE-MARTYNA BIEL atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Masuta de cafea cu raft inferior pentru living, model martyna, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Masuta de cafea cu raft inferior pentru living, model martyna, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Masuta de cafea cu raft inferior pentru living, model martyna, culoare alb

Comanda cu incredere