Brand: BabyMaxi
FJN-2096

Masinuta pentru plimbat copii 3-in-1 cu maner, volan si protectie anti-cadere, model mercedes, culoare albastru

225.00 lei

Masinuta pentru Plimbat Copii 3-in-1 cu Maner, Volan si Protectie Anti-Cadere, Model Mercedes, Culoare Albastru
Masinuta pentru Plimbat Copii 3-in-1 cu Maner, Volan si Protectie Anti-Cadere, Model Mercedes, Culoare Albastru

Caracteristici:
-Securitate impotriva rasturnarii.
-suport pentru picioare.
-bare de siguranta pliabile.
-maner pentru impins.
-sezut pliabil cu loc de depozitare.
-melodii incorporate.

Vehicul multifuncțional pentru copii 3in1 MERCEDES GLE63 BABYMAXI. Datorită barelor de siguranță cu blocaj și suport picioare, este complet sigur pentru copii. Fabricat din plastic de înaltă calitate. Datorită multifuncționalității sale, aceasta va oferi copilului confort și distractie adecvate pentru o lungă perioadă de timp.

Vehiculul este echipat cu un compartiment de depozitare pentru obiecte mici, datorită cărora copilul își va putea lua jucariile în călătorie.

-Vehiculul poate fi folosit ca motocicletă, împingător sau plimbător.
-Vehiculul are sigla Mercedes.
-Volan cu 6 melodii încorporate.
-Mânerul pentru părinte are posibilitatea de dezasamblare.
-Barieră de securitate cu blocaj, detașabilă.
-Spătar cu posibilitatea de demontare.
-Opritor pentru picioare cu posibilitatea de dezasamblare.
-Picior de protecție împotriva răsturnării.
-Sezut cu deschidere pentru depozitare articole mici.
-Autocolante care imită ceasuri reale.
-Roți late, din material plastic, cu suprafață de rulare.
-Fiecare element al vehiculului a fost realizat cu atenție la detalii.

DATE TEHNICE:
-lungime cu mâner: 84 cm.
-lungime fără mâner: 70 cm.
-lățime cu suport pentru picioare: 50 cm.
-lățime fără suport picioare: 31 cm.
-înălțimea de la sol la mâner: 98 cm.
-înălțime de la sol la spătar: 49 cm.
-înălțime de la sol la scaun: 23 cm.
-înălțime de la sol la volan: 39 cm.
-lățime spătar: 19 cm.
-înălțime spatar: 20.5 cm.
-lungime scaun: 24 cm.
-lățime scaun: 21 cm.
-distanta de la scaun la suportul pentru picioare: 17 cm.
-distanța de la spătar la volan: 27 cm.
-lățime între bariere: 27,5 cm.
-lungime depozitare articole mici: 24 cm.
-lățime depozitare articole mici: 17,5 cm.
-adâncimea loc depozitare articole: 9 cm.
-lungimea suportului pentru picioare: 18 cm.
-lățime suport picioare: 9 cm.
-diametrul roților: 14 cm.
-lățimea roții: 5.5 cm.

Încărcare maximă: 23 kg.
Sursa de alimentare: 2 x baterie AA (nu sunt incluse).

Ambalare:
-Dimensiuni ambalaj: 69.5 x 32,5 x 33 cm.
-Greutate netă: 5,1 kg.
-Greutate brută: 6.2 kg.
-Număr colete: 1.

Producator:BabyMaxiCod:FJN6-2096

Poti comanda online produsul Masinuta pentru Plimbat Copii 3-in-1 cu Maner, Volan si Protectie Anti-Cadere, Model Mercedes, Culoare Albastru la pretul de 225lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Masinuta pentru plimbat copii 3-in-1 cu maner, volan si protectie anti-cadere, model mercedes, culoare albastru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Masinuta pentru plimbat copii 3-in-1 cu maner, volan si protectie anti-cadere, model mercedes, culoare albastru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 225.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Masinuta pentru plimbat copii 3-in-1 cu maner, volan si protectie anti-cadere, model mercedes, culoare albastru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 225.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 225.00 lei cat costa produsul cu codul FJN-2096 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Masinuta pentru plimbat copii 3-in-1 cu maner, volan si protectie anti-cadere, model mercedes, culoare albastru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul FJN-2096 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Masinuta pentru plimbat copii 3-in-1 cu maner, volan si protectie anti-cadere, model mercedes, culoare albastru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Masinuta pentru plimbat copii 3-in-1 cu maner, volan si protectie anti-cadere, model mercedes, culoare albastru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Masinuta pentru plimbat copii 3-in-1 cu maner, volan si protectie anti-cadere, model mercedes, culoare albastru

Comanda cu incredere