Brand: Adler
ADL-AD 2812

Masina de tuns adler, 18 trepte de taiere, conectare la retea sau pe baterii

72.00 lei

Masina de Tuns Adler, 18 Trepte de Taiere, Conectare la Retea sau pe Baterii
Masina de Tuns Adler, 18 Trepte de Taiere, Conectare la Retea sau pe Baterii

Masina de tuns par si barba ADLER cu taiere intre 3 si 30 mm

Dispozitiv de tuns ușor de utilizat si la indemana.
Are o formă ergonomică care se ajusteaza formei mainii. Datorită formei sale, tunsoarea perfectă nu este numai posibilă, ci și mai ușoară ca niciodată.
Oferă 18 lungimi diferite de tăiere (de la 3 la 30 mm). Acest lucru este posibil datorită sistemului de piepteni PATENTAT combinat.
Poate fi alimentat de la rețea cat si cu baterii.
Este echipat cu o baterie încorporată NiMH.

Cap de tăiat din oțel inoxidabil și lame de înaltă calitate
Sistem PATENTAT COMBINAT pentru taierea precisa a lungimii parului astfel:
- Piepteni scurti: 3-15 mm
- Piepteni lungi: 18 - 30mm
18 lungimi diferite de tăiere
Parul se poate taia in timpul procesului de incarcare.
Funcționarea este posibilă prin baterii sau direct prin cablu de alimentare.

Greutate: 0,625 kg
Dimensiuni: 20 x 20 x 6 cm

Producator:AdlerCod:ADL4-AD 2812

Poti comanda online produsul Masina de Tuns Adler, 18 Trepte de Taiere, Conectare la Retea sau pe Baterii la pretul de 72lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Masina de tuns adler, 18 trepte de taiere, conectare la retea sau pe baterii , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Masina de tuns adler, 18 trepte de taiere, conectare la retea sau pe baterii poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 72.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Masina de tuns adler, 18 trepte de taiere, conectare la retea sau pe baterii prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 72.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 72.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-AD 2812 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Masina de tuns adler, 18 trepte de taiere, conectare la retea sau pe baterii se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-AD 2812 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Masina de tuns adler, 18 trepte de taiere, conectare la retea sau pe baterii , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Masina de tuns adler, 18 trepte de taiere, conectare la retea sau pe baterii a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Masina de tuns adler, 18 trepte de taiere, conectare la retea sau pe baterii

Comanda cu incredere