Brand: Malatec
MXY-5537

Masina de facut gheata, rezervor 2.2l, capacitate 12kg gheata pe zi, putere 120w

493.00 lei

+
Masina de Facut Gheata, Rezervor 2.2L, Capacitate 12kg Gheata pe Zi, Putere 120W
Masina de Facut Gheata, Rezervor 2.2L, Capacitate 12kg Gheata pe Zi, Putere 120W

PERFORMANȚĂ RIDICATA - aparatul produce pana la 12 kg gheata zilnic. Prima porție de gheață (9 cuburi) este pregătită între 9 și 13 minute de la pornirea mașinii.
FOARTE UȘOR DE UTILIZAT - puneți doar apă, porniți dispozitivul cu un singur buton - pictograma cu fulg - iar aparatul va începe pregătirea.
SPECIFICAȚII - putere 120W; tensiune 220-240 V, 50 Hz; Curent 0.8A; Material ABS plastic; Capacitate de 2,2 l; eficiență până la 12 kg pe zi; numărul de cuburi de gheață pe ciclu 9; Certificate CE, RoHs.
AFISAJ LED - informează despre funcțiile individuale ale dispozitivului, de exemplu nivelul scăzut al apei, rezervor cuburi plin.
FEREASTRA PREVIZUALIZARE - vă permite să verificați în ce etapă este producția de gheață, fără a întrerupe dispozitivul.

SPECIFICAȚII:
-certificate: CE, RoHs.
-putere: 120W.
-tensiune: 220-240V, 50Hz.
-curent: 0.8A.
-material: ABS plastic.
-temperatura de lucru: 10-43 a„ƒ.
-clasa de protecție: I.
-agent de răcire: R600a.
-capacitate: 2.2l.
-eficiență: până la 12 kg pe zi.
-numărul de cuburi de gheață pe ciclu: 9.
dimensiuni (înălțime / lățime / lungime): 33x25x36.5cm.
-cablu lungime: 150cm.
-greutatea setului: 10,3 kg.
-Greutate cu ambalaj: 11 kg.

Setul contine:
-masina preparat gheata.
-recipient pentru cuburi de gheata.
-lopatica din plastic pentru scos gheata.

Masina de gheața este un dispozitiv cu o eficiență foarte mare, vă permite să preparați băuturi răcoritoare la petrecere, la birou, oriunde doriți. Perfect pentru cafeaua cu gheață! Este foarte ușor de utilizat.

Există o fereastră de previzualizare pe capac care vă permite să controlați aparatul fără a-l întrerupe. Pe partea inferioară a aparatului există picioare anti-alunecare, ceea ce îl face stabil.

Compresorul care funcționează cu putere de 120 W este responsabil pentru producerea de gheață, si permite producerea de până la 12 kg de gheață pe zi.

Producator:MalatecCod:MXY12-5537

Poti comanda online produsul Masina de Facut Gheata, Rezervor 2.2L, Capacitate 12kg Gheata pe Zi, Putere 120W la pretul de 493lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Masina de facut gheata, rezervor 2.2l, capacitate 12kg gheata pe zi, putere 120w , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Masina de facut gheata, rezervor 2.2l, capacitate 12kg gheata pe zi, putere 120w poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 493.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Masina de facut gheata, rezervor 2.2l, capacitate 12kg gheata pe zi, putere 120w prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 493.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 493.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5537 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Masina de facut gheata, rezervor 2.2l, capacitate 12kg gheata pe zi, putere 120w se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5537 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Masina de facut gheata, rezervor 2.2l, capacitate 12kg gheata pe zi, putere 120w , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Masina de facut gheata, rezervor 2.2l, capacitate 12kg gheata pe zi, putere 120w a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Masina de facut gheata, rezervor 2.2l, capacitate 12kg gheata pe zi, putere 120w

Comanda cu incredere