Brand: Malatec
MXY-5538

Masina de facut gheata, rezervor 1.1l, capacitate 8kg gheata pe zi, culoare alb

428.00 lei

Masina de Facut Gheata, Rezervor 1.1L, Capacitate 8kg Gheata pe Zi, Culoare Alb

Masina de Facut Gheata, Rezervor 1.1L, Capacitate 8kg Gheata pe Zi, Culoare AlbSPECIFICAȚII:
-certificate: CE, RoHs
-putere: 120W
-tensiune: 220-240V, 50Hz
-curent: 0.8A
-material: ABS plastic
-temperatura de lucru: 10-43 a„ƒ
-clasa de protecție: I
-agent de răcire: R600a
-capacitate: 1.1l
-eficiență: până la 8 kg pe zi
-numărul de cuburi de gheață pe ciclu: 6
-dimensiuni (înălțime / lățime / lungime): 33x20x34cm
-cablu lungime: 150cm
-greutatea setului: 8,35 kg
-greutate cu ambalaj: 9 kg.

Setul contine:


-masina de facut gheata.
-recipient pentru cuburi.
-lopatica din plastic pentru scos gheața.


Masina de gheata este un dispozitiv cu o eficiență foarte mare, vă permite să preparați gheata pentru băuturi răcoritoare la petrecere, la birou, oriunde doriți. Perfect pentru cafeaua cu gheață! Este foarte ușor de utilizat. Nu aveți nevoie de o conexiune directă cu apă curentă. Pur și simplu se toarnă apă în rezervor, porniti aparatul și acesta începe să producă gheață.

Există o fereastră de previzualizare pe capac care vă permite să controlați aparatul fără a întrerupe dispozitivul. Pe partea inferioară a aparatului există picioare anti-alunecare, ceea ce îl face sa fie stabil.

Compresorul care lucrează cu putere de 120 W este responsabil pentru producerea de cuburi de gheață si produce până la 8 kg de gheață pe zi.Producator:MalatecCod:MXY10-5538

Poti comanda online produsul Masina de Facut Gheata, Rezervor 1.1L, Capacitate 8kg Gheata pe Zi, Culoare Alb la pretul de 428lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Masina de facut gheata, rezervor 1.1l, capacitate 8kg gheata pe zi, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Masina de facut gheata, rezervor 1.1l, capacitate 8kg gheata pe zi, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 428.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Masina de facut gheata, rezervor 1.1l, capacitate 8kg gheata pe zi, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 428.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 428.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5538 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Masina de facut gheata, rezervor 1.1l, capacitate 8kg gheata pe zi, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5538 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Masina de facut gheata, rezervor 1.1l, capacitate 8kg gheata pe zi, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Masina de facut gheata, rezervor 1.1l, capacitate 8kg gheata pe zi, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Masina de facut gheata, rezervor 1.1l, capacitate 8kg gheata pe zi, culoare alb

Comanda cu incredere