Brand: APT
APT-AG330

Masina de cusut manuala portabila apt-ag330

26.00 lei

Masina de Cusut Manuala Portabila APT-AG330

Masina de Cusut Manuala Portabila

Caracteristicile produsului:Produs nou de înaltă calitate.
Datorită acestei mici mașini de cusut puteți face rapid și ușor modificări mici, coase rupturi, etc.
Cu aceasta mașină de cusut compactă puteti merge în siguranță în vacanță, incape chiar și într-o poseta.
Foarte ușor de utilizat. Nu sunt necesare baterii - funcționează sub presiune datorita arcului tare incorporat.
Perfect pentru a fi oferit cadou pentru fiecare doamnă a casei.Specificații:culoare alba
Dimensiuni: 11 cm x 7 cm x 2,5 cmProducator:APTCod:APT6-AG330

Poti comanda online produsul Masina de Cusut Manuala Portabila APT-AG330 la pretul de 26lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Masina de cusut manuala portabila apt-ag330 , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Masina de cusut manuala portabila apt-ag330 poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 26.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Masina de cusut manuala portabila apt-ag330 prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 26.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 26.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG330 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Masina de cusut manuala portabila apt-ag330 se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG330 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Masina de cusut manuala portabila apt-ag330 , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Masina de cusut manuala portabila apt-ag330 a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Masina de cusut manuala portabila apt-ag330

Comanda cu incredere