Brand: Inny
TKG-794-MODEL5

Masca impermeabila din neopren thermoactive pentru moto, quad sau sporturi de iarna, marime universala, model 5

33.00 lei

+
Masca impermeabila din Neopren Thermoactive pentru moto, quad sau sporturi de iarna, marime universala, model 5

Masca impermeabila din Neopren Thermoactive pentru moto, quad sau sporturi de iarna, marime universala, model 5Masca impermeabila din Neopren Thermoactive pentru moto, quad sau sporturi de iarna, marime universala, model 5

Mască realizată în întregime din neopren impermeabil la apă cu proprietăți izolatoare. Materialul păstrează bine căldura și protejează fața împotriva frigului și a vântului. Masca are decupaje pentru ochi, o gaura pentru nas si o perforatie speciala (gauri de 3 mm) la nivelul gurii care va permite sa respirati cu usurinta atunci cand o purtati.Închiderea constă in două centuri cu velcro (scai) puternic care ține în mod stabil pe fața și se poate regla dupa circumferința capului. Modelul de mască prezentat funcționează bine atunci când se practică diverse sporturi - cum ar fii paintball, motocicletă, schi sau snowboarding.În set:
-1x mască neopren

Specificații:
-Rezistent la apă.
-Protejează împotriva vântului.
-Ideal pentru utilizare sub căști și ochelari de protecție.
-Marime universală.
-Model 5.Producator:InnyCod:TKG2-794-model5

Poti comanda online produsul Masca impermeabila din Neopren Thermoactive pentru moto, quad sau sporturi de iarna, marime universala, model 5 la pretul de 33lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Masca impermeabila din neopren thermoactive pentru moto, quad sau sporturi de iarna, marime universala, model 5 , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Masca impermeabila din neopren thermoactive pentru moto, quad sau sporturi de iarna, marime universala, model 5 poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 33.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Masca impermeabila din neopren thermoactive pentru moto, quad sau sporturi de iarna, marime universala, model 5 prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 33.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 33.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-794-MODEL5 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Masca impermeabila din neopren thermoactive pentru moto, quad sau sporturi de iarna, marime universala, model 5 se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-794-MODEL5 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Masca impermeabila din neopren thermoactive pentru moto, quad sau sporturi de iarna, marime universala, model 5 , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Masca impermeabila din neopren thermoactive pentru moto, quad sau sporturi de iarna, marime universala, model 5 a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Masca impermeabila din neopren thermoactive pentru moto, quad sau sporturi de iarna, marime universala, model 5

Comanda cu incredere