Brand: Palmonix
APT-AG303A

Masca fata pentru sport, hipoalergenica pentru protectie impotriva prafului, frigului, vantului

39.00 lei

+
Masca Fata pentru Sport, Hipoalergenica pentru Protectie Impotriva Prafului, Frigului, Vantului
Masca Fata pentru Sport, Hipoalergenica pentru Protectie Impotriva Prafului, Frigului, Vantului

Mască sport, anti-praf și hipoalergenic! Un produs excelent pentru persoanele care suferă de alergii.

Caracteristici:
-Protejează în mod eficient sistemul respirator împotriva efectelor factorilor externi, dăunători sănătății noastre, în special în zilele fără vânt în timpul sezonului de încălzire, când praful este în aer.
-Perfect pentru persoanele care suferă de alergii, mai ales primăvara.
-Masca este bine conturată și dotată cu velcro, care vă permite să o potriviți cu exactitate feței - este foarte versatilă și ușor de folosit.
-Aceasta este, practic, jumătate de mască, nu acoperă toată fața, ci doar protejează tractul respirator (nas și gură).
-Filtrele pot fi ușor înlocuite cu altele noi.

Specificații:
-Material: plastic.
-Extindere: 53 cm.
-Înălțime: 15 cm.
-Lățime efectivă a filtrului intern - 13 cm.
-Două orificii de respirație independente.
-Culoare: negru.

Producator:PalmonixCod:APT16-AG303A

Poti comanda online produsul Masca Fata pentru Sport, Hipoalergenica pentru Protectie Impotriva Prafului, Frigului, Vantului la pretul de 39lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Masca fata pentru sport, hipoalergenica pentru protectie impotriva prafului, frigului, vantului , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Masca fata pentru sport, hipoalergenica pentru protectie impotriva prafului, frigului, vantului poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 39.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Masca fata pentru sport, hipoalergenica pentru protectie impotriva prafului, frigului, vantului prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 39.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 39.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG303A nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Masca fata pentru sport, hipoalergenica pentru protectie impotriva prafului, frigului, vantului se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG303A atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Masca fata pentru sport, hipoalergenica pentru protectie impotriva prafului, frigului, vantului , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Masca fata pentru sport, hipoalergenica pentru protectie impotriva prafului, frigului, vantului a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Masca fata pentru sport, hipoalergenica pentru protectie impotriva prafului, frigului, vantului

Comanda cu incredere