Brand: ATL
APT-BQ34

Masca cagula pentru fata si gat cu model de craniu - protejaza impotriva vantului

26.00 lei

+
Masca Cagula pentru fata si gat cu model de craniu - protejaza impotriva vantului
Masca Cagula pentru fata si gat cu model de craniu - protejaza impotriva vantului

Masca pentru fata si gat cu model de craniu - protejaza impotriva vantului / frigului

Caracteristicile produsului:

-Masca pentru fata si gat - protectie perfecta a pielii in timpul iernii pentru schiat, snowboarding, deplasare pe vehicule pe doua roti, etc. Perfect pentru cele mai dificile condiții meteorologice. Perfect pentru iubitorii de paintball și pentru Hallowen.
-Masca nu permite trecerea aerului rece sau a prafului.
-Fabricat din bumbac cu elastină, care protejează perfect termic, este utilizat cu succes în timpul iernii și în sporturile de apă.
-Masca foarte ușor de curățat (poate fi spălata în mașină).
-Se adaptează la orice tip de față.
-Marime: universal
-Dimensiuni: 47 x 23cm
-Culoare: negru cu un model de craniu.

Producator:ATLCod:APT10-BQ34

Poti comanda online produsul Masca Cagula pentru fata si gat cu model de craniu - protejaza impotriva vantului la pretul de 26lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Masca cagula pentru fata si gat cu model de craniu - protejaza impotriva vantului , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Masca cagula pentru fata si gat cu model de craniu - protejaza impotriva vantului poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 26.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Masca cagula pentru fata si gat cu model de craniu - protejaza impotriva vantului prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 26.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 26.00 lei cat costa produsul cu codul APT-BQ34 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Masca cagula pentru fata si gat cu model de craniu - protejaza impotriva vantului se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-BQ34 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Masca cagula pentru fata si gat cu model de craniu - protejaza impotriva vantului , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Masca cagula pentru fata si gat cu model de craniu - protejaza impotriva vantului a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Masca cagula pentru fata si gat cu model de craniu - protejaza impotriva vantului

Comanda cu incredere