Brand: Palmonix
ZLT-DT-958-NEGRU-80

Masa rotunda eleganta pentru bucatarie, living, sufragerie sau exterior, diametru 80cm, culoare negru

405.00 lei

+
Masa Rotunda Eleganta pentru Bucatarie, Living, Sufragerie sau Exterior, Diametru 80cm, Culoare Negru
Masa Rotunda Eleganta pentru Bucatarie, Living, Sufragerie sau Exterior, Diametru 80cm, Culoare Negru

Masa are un design modern, unic. Perfect potrivite pentru interioarele moderniste. Se poate utiliza în casele dvs personale, dar se potrivește și decorului modern al restaurantelor, cafenelelor și birourilor.
Suprafața de masă este realizată dintr-o placă acoperită cu un strat de protecție perfect neted. Picioarele sunt confecționate din lemn lăcuit, picioare cu terminatii metalice. Totul este conectat cu șuruburi din oțel.
Caracteristici:

-design modern, unic.
-combinație perfectă a materialelor.
-execuție atentă.
-construcție rezistenta.
-suprafață perfect netedă.
-finisaj metalic al picioarelor.
-ușor de curățat.

Specificatii tehnice:
-Diametru blat: 80 cm.
-Inaltime: 71cm.
-Culoare blat: Negru.

Producator:PalmonixCod:ZLT3-DT-958-negru-80

Poti comanda online produsul Masa Rotunda Eleganta pentru Bucatarie, Living, Sufragerie sau Exterior, Diametru 80cm, Culoare Negru la pretul de 405lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Masa rotunda eleganta pentru bucatarie, living, sufragerie sau exterior, diametru 80cm, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Masa rotunda eleganta pentru bucatarie, living, sufragerie sau exterior, diametru 80cm, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 405.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Masa rotunda eleganta pentru bucatarie, living, sufragerie sau exterior, diametru 80cm, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 405.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 405.00 lei cat costa produsul cu codul ZLT-DT-958-NEGRU-80 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Masa rotunda eleganta pentru bucatarie, living, sufragerie sau exterior, diametru 80cm, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ZLT-DT-958-NEGRU-80 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Masa rotunda eleganta pentru bucatarie, living, sufragerie sau exterior, diametru 80cm, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Masa rotunda eleganta pentru bucatarie, living, sufragerie sau exterior, diametru 80cm, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Masa rotunda eleganta pentru bucatarie, living, sufragerie sau exterior, diametru 80cm, culoare negru

Comanda cu incredere