Brand: EcoToys
MSTR-MAJ-039

Masa joc de mini fotbal foosball, 18 fotbalisti, 8 tije, dimensiuni 77x48cm

214.00 lei

Masa Joc de Mini Fotbal Foosball, 18 Fotbalisti, 8 Tije, Dimensiuni 77x48cm
Masa Joc de Mini Fotbal Foosball, 18 Fotbalisti, 8 Tije, Dimensiuni 77x48cm

Suprafața câmpului de joc este realizată din material rezistent la zgârieturi și murdărie, cu linii desemnate. Dimensiunea suprafetei de joc: 77x48 cm . Fotbalul de masa este montat pe ghidaje de otel securizate cu un sistem de inchidere si protectie speciala din cauciuc. Mânere anti-alunecare, conturate.

- Masa solida din lemn;
- Înălțimea mesei: 73 cm,
- Lungime și lățime: 50 x 90 cm,
- Lățime cu ghidaje: aproximativ 80 cm,
- Dimensiunea câmpului de joc: 48 x 77 cm,
- Greutate: 8,5 kg,
- Numărul de ghidaje: 8 elemente (4 pe fiecare parte)
- Construcție stabilă care permite jocul pentru 2-4 persoane.
- Calitate superioară - fără margini ascuțite.
- Manere anti-alunecare
- Culori plăcute.

SPORT DE ECHIPA

Echipele au fost împărțite în alb și roșu. Fiecare echipă are 9 jucători, plasați pe 4 ghiduri pe fiecare parte a mesei . Astfel, până la 8 jucători pot participa la joc.
Figurinele jucatorilor de fotbal sunt fabricate din duromoer - plastic foarte durabil. Pentru ca jocul să dureze cât mai mult timp, în set există câte 2 bile.

Producator:EcoToysCod:MSTR6-MAJ-039

Poti comanda online produsul Masa Joc de Mini Fotbal Foosball, 18 Fotbalisti, 8 Tije, Dimensiuni 77x48cm la pretul de 214lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Masa joc de mini fotbal foosball, 18 fotbalisti, 8 tije, dimensiuni 77x48cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Masa joc de mini fotbal foosball, 18 fotbalisti, 8 tije, dimensiuni 77x48cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 214.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Masa joc de mini fotbal foosball, 18 fotbalisti, 8 tije, dimensiuni 77x48cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 214.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 214.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-MAJ-039 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Masa joc de mini fotbal foosball, 18 fotbalisti, 8 tije, dimensiuni 77x48cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-MAJ-039 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Masa joc de mini fotbal foosball, 18 fotbalisti, 8 tije, dimensiuni 77x48cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Masa joc de mini fotbal foosball, 18 fotbalisti, 8 tije, dimensiuni 77x48cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Masa joc de mini fotbal foosball, 18 fotbalisti, 8 tije, dimensiuni 77x48cm

Comanda cu incredere