Brand: EcoToys
MSTR-GTS0001-ALBASTRU

Masa joc de foosbal mini fotbal cu 18 jucatori, dimensiuni 70x36cm, culoare albastru

112.00 lei

+
Masa Joc de Foosbal Mini Fotbal cu 18 Jucatori, Dimensiuni 70x36cm, Culoare Albastru

Masa Joc de Foosbal Mini Fotbal cu 18 Jucatori, Dimensiuni 70x36cm, Culoare Albastru-Masa mare din lemn.
-2 echipe a cate 9 jucători.
-Ghidaje din otel.
-Mânere anti-alunecare.
-2 contoare pentru scor.
-2 mingi incluse in set.-Masa este fabricata din MDF de înaltă calitate.
-Dimensiunea mesei fără ghidaje: 70 x 36 x 24 cm.
-Construcția stabilă permite jocul pentru 2-6 persoane.
-Manopera de înaltă calitate - fără margini ascuțite.
-Totul este menținut în culori placute pentru ochi cu grafică de fotbal.Sport de echipa:
Echipele au fost împărțite în galben și roșu.
Fiecare echipă are 9 jucători , plasați pe trei ghidaje pe fiecare parte a mesei. Astfel, până la 6 jucători pot participa la joc.
Figurinele jucătorilor de fotbal au fost fabricate din duromer - plastic foarte rezistent, astfel ca acestea nu se deterioreaza.Suprafața terenului de joc din material rezistent la zgârieturi și murdărie, cu linii desemnate.
Dimensiunile suprafeței de joc: 60 x 35 cm.
Fotbalul de masa este montat pe ghidaje de otel securizate cu un sistem de inchidere si protectie speciala din cauciuc.
Mânere anti-alunecare, conturate.Fiecare poarta este echipata cu un contor manual de goluri și un recipient pentru mingi cu acces ușor, astfel încât nimic nu întrerupe jocul.Dimensiuni: 70 X 36 X 60 cm.
Producator:

EcoToysCod:

MSTR4-GTS0001-albastru

Poti comanda online produsul Masa Joc de Foosbal Mini Fotbal cu 18 Jucatori, Dimensiuni 70x36cm, Culoare Albastru la pretul de 112lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Masa joc de foosbal mini fotbal cu 18 jucatori, dimensiuni 70x36cm, culoare albastru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Masa joc de foosbal mini fotbal cu 18 jucatori, dimensiuni 70x36cm, culoare albastru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 112.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Masa joc de foosbal mini fotbal cu 18 jucatori, dimensiuni 70x36cm, culoare albastru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 112.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 112.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-GTS0001-ALBASTRU nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Masa joc de foosbal mini fotbal cu 18 jucatori, dimensiuni 70x36cm, culoare albastru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-GTS0001-ALBASTRU atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Masa joc de foosbal mini fotbal cu 18 jucatori, dimensiuni 70x36cm, culoare albastru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Masa joc de foosbal mini fotbal cu 18 jucatori, dimensiuni 70x36cm, culoare albastru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Masa joc de foosbal mini fotbal cu 18 jucatori, dimensiuni 70x36cm, culoare albastru

Comanda cu incredere