Brand: Palmonix
APT-FT28

Manusi din piele, fara degete, anti-bataturi pentru antrenament, fitness, culturism, sport sau lucru

39.00 lei

+
Manusi din Piele, Fara Degete, Anti-Bataturi pentru Antrenament, Fitness, Culturism, Sport sau Lucru
Manusi din Piele, Fara Degete, Anti-Bataturi pentru Antrenament, Fitness, Culturism, Sport sau Lucru

Mănuși de lucru puternice și durabile. Perfect pentru culturism.

Caracteristicile produsului:

Produsul este nou, de înaltă calitate.
Mănuși profesionale de antrenament pentru culturism vă protejează perfect mâinile împotriva abraziunii în timp ce ridicați greutățile.
Foarte confortabil și durabil. Acestea se caracterizează prin rezistență ridicată la rupere și abraziune a părții interioare a palmei. Perfect pentru antrenament intensiv.
Țesătura pe mai multe straturi de pe partea din spate a mâinii asigură o bună circulație a aerului. Materialul din piele pe degete și spatele mănușii îmbunătățește protecția mâinilor.
Aceștia au o prindere cu Velcro.
Materialul aplicat permeabil la aer mărește confortul folosirii mănușilor.
Dimensiune: "L" UNIVERSAL de sex masculin
Mănuși culoare: negru
Ambalaj: folie

Producator:PalmonixCod:APT13-FT28

Poti comanda online produsul Manusi din Piele, Fara Degete, Anti-Bataturi pentru Antrenament, Fitness, Culturism, Sport sau Lucru la pretul de 39lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Manusi din piele, fara degete, anti-bataturi pentru antrenament, fitness, culturism, sport sau lucru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Manusi din piele, fara degete, anti-bataturi pentru antrenament, fitness, culturism, sport sau lucru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 39.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Manusi din piele, fara degete, anti-bataturi pentru antrenament, fitness, culturism, sport sau lucru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 39.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 39.00 lei cat costa produsul cu codul APT-FT28 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Manusi din piele, fara degete, anti-bataturi pentru antrenament, fitness, culturism, sport sau lucru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-FT28 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Manusi din piele, fara degete, anti-bataturi pentru antrenament, fitness, culturism, sport sau lucru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Manusi din piele, fara degete, anti-bataturi pentru antrenament, fitness, culturism, sport sau lucru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Manusi din piele, fara degete, anti-bataturi pentru antrenament, fitness, culturism, sport sau lucru

Comanda cu incredere