Brand: Palmonix
APT-BQ19D

Manusi de iarna cu functie pentru touchscreen telefon, marime universala, culoare bej/alb

23.00 lei

+
Manusi de Iarna cu Functie pentru Touchscreen Telefon, Marime Universala, Culoare Bej/Alb
Manusi de Iarna cu Functie pentru Touchscreen Telefon, Marime Universala, Culoare Bej/Alb

Mănuși de înaltă calitate pentru smartphone - permit o funcționare precisă a afișajului tactil fără a scoate mâinile din mănuși. De neînlocuit în zilele reci, de la toamnă pana la primăvară. Un model scandinav frumos.

Caracteristici
-Mănuși, cu ajutorul carora folosirea ecranului unui telefon mobil va deveni posibilă în cele din urmă. Este un produs dedicat smartphone-urilor, tabletelor și altor dispozitive echipate cu ecrane tactile de toate tipurile.
-Câte trei puncte cu functie touchscreen (degetul mare, aratatorul, mijlocul) permit operarea rapidă și precisă a oricărui dispozitiv cu ecran tactil.
-De acum înainte, nu vă vor mai îngheța mâinile când este rece afară și trebuie să folositi telefonul, să scrieți un SMS sau să vă schimbați statusul Facebook :)
-Mănușile sunt calduroase, fabricate din material de înaltă calitate pentru a vă proteja eficient mâinile împotriva temperaturilor scăzute.
-De neînlocuit din toamnă pana la primăvară.
-Pentru femei și bărbați.
-Elastice, se potrivesc perfect pe mână, -Dimensiune universală.
-Compoziție: 95% acril, 5% elastan (Lycra).
-Model: bej cu dungi albe.

Producator:PalmonixCod:APT16-BQ19D

Poti comanda online produsul Manusi de Iarna cu Functie pentru Touchscreen Telefon, Marime Universala, Culoare Bej/Alb la pretul de 23lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Manusi de iarna cu functie pentru touchscreen telefon, marime universala, culoare bej/alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Manusi de iarna cu functie pentru touchscreen telefon, marime universala, culoare bej/alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 23.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Manusi de iarna cu functie pentru touchscreen telefon, marime universala, culoare bej/alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 23.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 23.00 lei cat costa produsul cu codul APT-BQ19D nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Manusi de iarna cu functie pentru touchscreen telefon, marime universala, culoare bej/alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-BQ19D atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Manusi de iarna cu functie pentru touchscreen telefon, marime universala, culoare bej/alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Manusi de iarna cu functie pentru touchscreen telefon, marime universala, culoare bej/alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Manusi de iarna cu functie pentru touchscreen telefon, marime universala, culoare bej/alb

Comanda cu incredere