Brand: Automax
ATX-352000210009

Manusi chirurgicale de protectie din latex de unica folosinta, pudrate, cutie 100 buc

43.00 lei

+
Manusi Chirurgicale de Protectie din Latex de Unica Folosinta, Pudrate, Cutie 100 buc

Manusi Chirurgicale de Protectie din Latex de Unica Folosinta, Pudrate, Cutie 100 bucMănușile au scopul de a proteja utilizatorul. Interiorul este usor pudrat, pot fi folosite in industria alimentara, in laboratoare, in casa la curatenie, in atelierele auto, etc.Caracteristici:

- 100 buc/ cutie manusi;
- material latex;
- interior usor pudrat;
- conform cu EN 420Producator:AutoMaxCod:ATX2-352000210009

Poti comanda online produsul Manusi Chirurgicale de Protectie din Latex de Unica Folosinta, Pudrate, Cutie 100 buc la pretul de 43lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Manusi chirurgicale de protectie din latex de unica folosinta, pudrate, cutie 100 buc , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Manusi chirurgicale de protectie din latex de unica folosinta, pudrate, cutie 100 buc poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 43.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Manusi chirurgicale de protectie din latex de unica folosinta, pudrate, cutie 100 buc prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 43.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 43.00 lei cat costa produsul cu codul ATX-352000210009 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Manusi chirurgicale de protectie din latex de unica folosinta, pudrate, cutie 100 buc se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ATX-352000210009 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Manusi chirurgicale de protectie din latex de unica folosinta, pudrate, cutie 100 buc , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Manusi chirurgicale de protectie din latex de unica folosinta, pudrate, cutie 100 buc a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Manusi chirurgicale de protectie din latex de unica folosinta, pudrate, cutie 100 buc

Comanda cu incredere