Brand: ATL
APT-AG570A

Manometru presiune max 50psi, 3,5 bar

21.00 lei

+
Manometru Presiune Max 50PSI, 3,5 BAR

Necesar pentru vulcanizare, atelier de mașini, necesar pentru fiecare mașină.Caracteristicile produsului:

Se caracterizează prin măsurători foarte precise și ușurință în utilizare.
Dimensiuni reduse, usor de transportat. Mereu la indemana.
Cadran mare și lizibil pentru citirea presiunii măsurate.

Gama: până la 50PSI, 3,5 BAR


Producator:

ATLCod:

APT11-AG570A

Poti comanda online produsul Manometru Presiune Max 50PSI, 3,5 BAR la pretul de 21lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Manometru presiune max 50psi, 3,5 bar , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Manometru presiune max 50psi, 3,5 bar poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 21.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Manometru presiune max 50psi, 3,5 bar prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 21.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 21.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG570A nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Manometru presiune max 50psi, 3,5 bar se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG570A atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Manometru presiune max 50psi, 3,5 bar , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Manometru presiune max 50psi, 3,5 bar a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Manometru presiune max 50psi, 3,5 bar

Comanda cu incredere