Brand: GTL
GTL-F2B

Manere pentru fitness si exercitii fizice diverse

33.00 lei

+
Manere pentru Fitness si Exercitii Fizice Diverse
Manere pentru Fitness si Exercitii Fizice Diverse

Mânerele pentru exerciții vă vor ajuta să vă consolidați mușchii brațelor, coapsei și a torsului. Prin creșterea intensității exercițiilor pe partea corpului superior, veți construi rapid bicepsuri și tricepsuri puternici. Mânerele au forma unei delte, astfel încât acestea oferă un suport stabil și distribuie uniform greutatea în timp ce se exercită într-o poziție selectată a corpului.

Datorită exercițiilor care utilizează aceste mânere, veți îmbunătăți perfect eficiența globală a corpului!

Mânerele pentru practicarea push-up-urilor minimizează presiunea mâinilor, încheieturilor și coatelor. Datorită acestui fapt, exercițiile sunt foarte confortabile și sigure, deoarece articulațiile sunt protejate împotriva supraîncărcării.

Caracteristici produs:
- Brand nou, de înaltă calitate
- bază de cauciuc stabilă nu va aluneca pe podea
- exerciții diversificate
- executre exercitii la viteze diferite, unghiuri diferite - permite să lucrezi mai multe grupuri musculare!
- Mânerele au fost acoperite cu spumă neoprenă pentru o prindere sigură și stabilă

Producator:GTLCod:GTL6-F2B

Poti comanda online produsul Manere pentru Fitness si Exercitii Fizice Diverse la pretul de 33lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Manere pentru fitness si exercitii fizice diverse , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Manere pentru fitness si exercitii fizice diverse poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 33.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Manere pentru fitness si exercitii fizice diverse prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 33.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 33.00 lei cat costa produsul cu codul GTL-F2B nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Manere pentru fitness si exercitii fizice diverse se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GTL-F2B atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Manere pentru fitness si exercitii fizice diverse , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Manere pentru fitness si exercitii fizice diverse a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Manere pentru fitness si exercitii fizice diverse

Comanda cu incredere