Brand: APT
APT-BQ40A

Maiou supraelastic modelator de corectare a abdomenului pentru barbati, marime l, culoare alb

43.00 lei

+
Maiou Supraelastic Modelator de Corectare a Abdomenului pentru Barbati, Marime L, Culoare Alb

Maiou Supraelastic Modelator de Corectare a Abdomenului pentru Barbati, Marime L, Culoare AlbMaieul de corectare a liniei abdomenului pentru bărbați îmbunătățeste silueta în câteva secunde!Caracteristicile produsului:Produs nou de înaltă calitate.
Maiou ideal pentru cei cu a€žburtaa€œ, cu probleme ale coloanei vertebrale, hernie, etc.
Corectează perfect linia abdomenului cu dimensiuni de până la 2-3 marimi mai putine.
Dacă nu vi se mai potrivesc hainele nu va faceti griji, începând de astăzi nimeni nu trebuie să știe că ați pus câțiva centimetri în talie!
Maieul nu este vizibil sub haine, are cusaturi speciale.
Material: 80% nailon, 20% spandex
Dimensiuni: L
Culoare: Alb

Producator:APTCod:APT4-BQ40A

Poti comanda online produsul Maiou Supraelastic Modelator de Corectare a Abdomenului pentru Barbati, Marime L, Culoare Alb la pretul de 43lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Maiou supraelastic modelator de corectare a abdomenului pentru barbati, marime l, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Maiou supraelastic modelator de corectare a abdomenului pentru barbati, marime l, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 43.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Maiou supraelastic modelator de corectare a abdomenului pentru barbati, marime l, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 43.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 43.00 lei cat costa produsul cu codul APT-BQ40A nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Maiou supraelastic modelator de corectare a abdomenului pentru barbati, marime l, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-BQ40A atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Maiou supraelastic modelator de corectare a abdomenului pentru barbati, marime l, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Maiou supraelastic modelator de corectare a abdomenului pentru barbati, marime l, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Maiou supraelastic modelator de corectare a abdomenului pentru barbati, marime l, culoare alb

Comanda cu incredere