Brand: ATL
APT-AG583

Lupa profesionala cu iluminare led pe baterii si maner ergonomic

28.00 lei

+
Lupa profesionala cu iluminare LED pe baterii si maner ergonomic
Lupa profesionala cu iluminare LED pe baterii si maner ergonomic

Lupa iluminata cu LED, este ideala pentru citirea cărților, ziarelor, hărților ... Este utila nu numai pentru filatelisti sau electronisti, ci și acasă.

Caracteristicile produsului:

Produs nou de înaltă calitate.
Oferă confort sporit in citire, chiar si pentru tiparirea cu litere mici a cartilor, reviste etc.
Aceasta este la îndemână pentru persoanele care caută o lupă ieftină și simplă pentru utilizarea de zi cu zi.
Mâner ergonomic anti-alunecare.
Lumina incorporata de fundal, cu 3 LED-uri imbunatateste confortul citirii in lumina slaba.
Alimentare: 3 baterii de 1.5V AAA (nu sunt incluse)
Mărire: lentila mica 3x; lentila mare 45x
Diametrul lentilei: mare 70mm; mica 18mm
Dimensiuni totale: 19 x 8,5cm
Culoare: Alb-Negru

Producator:ATLCod:APT8-AG583

Poti comanda online produsul Lupa profesionala cu iluminare LED pe baterii si maner ergonomic la pretul de 28lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Lupa profesionala cu iluminare led pe baterii si maner ergonomic , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Lupa profesionala cu iluminare led pe baterii si maner ergonomic poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 28.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Lupa profesionala cu iluminare led pe baterii si maner ergonomic prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 28.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 28.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG583 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Lupa profesionala cu iluminare led pe baterii si maner ergonomic se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG583 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Lupa profesionala cu iluminare led pe baterii si maner ergonomic , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Lupa profesionala cu iluminare led pe baterii si maner ergonomic a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Lupa profesionala cu iluminare led pe baterii si maner ergonomic

Comanda cu incredere