Brand: ATL
APT-AG581

Lupa cu marire 2.5x, diametru lentila 9 cm

28.00 lei

+
Lupa cu marire 2.5x, diametru lentila 9 cm
Lupa cu marire 2.5x, diametru lentila 9 cm

Lupă ideală pentru citirea cărților, ziarelor, hărților ... Este utilă nu numai filateliștilor ci și electronicii, sau pentru acasă.

Caracteristicile produsului:

-Produs nou, de înaltă calitate.
-Suprafata de marire foarte mare a lupei facilitează observarea.
-Carcasa din sticlă de metal.
-Oferă un confort sporit când citiți chiar și in dimensiuni foarte mici.
-O soluție foarte utilă pentru persoanele care caută o lupă ieftină și simplă pentru utilizarea de zi cu zi.
-Mărire: 2,5x
-Diametrul lentilei: 90mm
-Ambalaj: cutie de carton

Producator:ATLCod:APT11-AG581

Poti comanda online produsul Lupa cu marire 2.5x, diametru lentila 9 cm la pretul de 28lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Lupa cu marire 2.5x, diametru lentila 9 cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Lupa cu marire 2.5x, diametru lentila 9 cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 28.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Lupa cu marire 2.5x, diametru lentila 9 cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 28.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 28.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG581 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Lupa cu marire 2.5x, diametru lentila 9 cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG581 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Lupa cu marire 2.5x, diametru lentila 9 cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Lupa cu marire 2.5x, diametru lentila 9 cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Lupa cu marire 2.5x, diametru lentila 9 cm

Comanda cu incredere