Brand: IsoTrade
MXY-5785

Lupa cu maner pentru citit sau diverse activitati, diametru 90mm

22.00 lei

+
Lupa cu maner pentru citit sau diverse activitati, diametru 90mm
Lupa cu maner pentru citit sau diverse activitati, diametru 90mm

Caracteristici:
LENTILA MARE - vă permite să centrați cu precizie obiectele observate sau chiar părți mai mari ale textului.
SUPORT MANER - conturat în mod corespunzător mânerul ergonomic asigură o prindere sigură în mână și cu o manevrabilitate buna.
SPECIFICAȚII - dimensiuni (lungime / lățime / înălțime) 17,5 / 9,5 / 1,4 cm; greutate 101g; diametrul lentilei 90 mm.
LUPA / LENTILA - obiectivul este montat într-un cerc larg, care îl protejează împotriva zgârieturilor și a deteriorării în timpul depozitarii pe masa.
GREUTATE SCAZUTĂ - carcasa și mânerul lentilelor sunt realizate din plastic, ceea ce face ca lupa să fie ușor de utilizat.

SPECIFICAȚII:
-diametrul lentilei: 90 mm.
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 17,5 / 9,5 / 1,4 cm.
-greutatea lupei: 101g.
-greutate cu ambalaj: 120g.

Vizualizarea precisă a detaliilor obiectelor mici poate fi dificilă și vă poate strica vederea. Folosirea unei lupe îmbunătățește vizibilitatea elementelor importante și le face mai puțin dificile de observat. Lupa are o lentilă largă cu un diametru de 9 cm, datorită căruia puteți seta chiar și obiecte puțin mai mari în centru și astfel obțineți o imagine completă și mărită.

Manerul asigură o prindere stabilă a lupei în mână, ceea ce este deosebit de important atunci când o manevrați și o folosiți mult timp. Lupa va fi o soluție bună ca obiect suplimentar pentru persoanele în vârstă care, în ciuda folosirii ochelarilor, trebuie să mărească în special fragmente de text în fonturi mici. Lupa este, de asemenea, o soluție bună pentru diferite tipuri de pasionați. Vă permite să măriți imaginea timbrelor și a monedelor sau a altor obiecte de colectie. Lupa este, de asemenea, utila atunci când vizualizați detaliile articolelor de bijuterie sau ale elementelor și mecanismelor găsite în atelierul de ceasornicărie. Mânerul și carcasa lentlei sunt realizate din plastic ușor, astfel încât întreaga lupă este usoara și poate fi folosită eficient.

Producator:IsoTradeCod:MXY14-5785

Poti comanda online produsul Lupa cu maner pentru citit sau diverse activitati, diametru 90mm la pretul de 22lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Lupa cu maner pentru citit sau diverse activitati, diametru 90mm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Lupa cu maner pentru citit sau diverse activitati, diametru 90mm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 22.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Lupa cu maner pentru citit sau diverse activitati, diametru 90mm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 22.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 22.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5785 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Lupa cu maner pentru citit sau diverse activitati, diametru 90mm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5785 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Lupa cu maner pentru citit sau diverse activitati, diametru 90mm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Lupa cu maner pentru citit sau diverse activitati, diametru 90mm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Lupa cu maner pentru citit sau diverse activitati, diametru 90mm

Comanda cu incredere