Brand: Palmonix
APT-ZD41A

Lumini semnalizare pentru bicicleta cu 5 led-uri, incarcare usb, 4 moduri de iluminare

22.00 lei

+
Lumini Semnalizare pentru Bicicleta cu 5 LED-uri, Incarcare USB, 4 Moduri de Iluminare
Lumini Semnalizare pentru Bicicleta cu 5 LED-uri, Incarcare USB, 4 Moduri de Iluminare

Un stop pentru semnalizare luminoasa deosebit de util mai ales in cazul deplasarilor nocturne.
Prevazut cu 5 LED-uri luminoase care sunt acoperite cu o lentila de plastic de culoare rosie.
Stopul are patru moduri de luminare. Un produs fiabil datorita tehnologiei cu LED.
Sistemul de prindere face montarea si demontarea acestuia sa fie una usoara, ca atare stopul poate fi folosit si pe scutere sau rucsacuri.

Caracteristicile produsului:
stop pentru bicicleta;
prevazuta cu 5 LED-uri luminoase;
domeniul larg de aplicabilitate, de la biciclete, scutere pana la rucsacuri, facandu-va vizibili pe timp de noapte;
ușor de asamblat.
Specificații:
Material: ABS.
USB 5V (cablu de încărcare USB inclus).
Iluminare: 5x LED.
Bateria de înaltă calitate asigură iluminarea continuă timp de câteva zeci de ore.
4 moduri de iluminare.

Producator:PalmonixCod:APT14-ZD41A

Poti comanda online produsul Lumini Semnalizare pentru Bicicleta cu 5 LED-uri, Incarcare USB, 4 Moduri de Iluminare la pretul de 22lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Lumini semnalizare pentru bicicleta cu 5 led-uri, incarcare usb, 4 moduri de iluminare , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Lumini semnalizare pentru bicicleta cu 5 led-uri, incarcare usb, 4 moduri de iluminare poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 22.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Lumini semnalizare pentru bicicleta cu 5 led-uri, incarcare usb, 4 moduri de iluminare prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 22.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 22.00 lei cat costa produsul cu codul APT-ZD41A nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Lumini semnalizare pentru bicicleta cu 5 led-uri, incarcare usb, 4 moduri de iluminare se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-ZD41A atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Lumini semnalizare pentru bicicleta cu 5 led-uri, incarcare usb, 4 moduri de iluminare , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Lumini semnalizare pentru bicicleta cu 5 led-uri, incarcare usb, 4 moduri de iluminare a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Lumini semnalizare pentru bicicleta cu 5 led-uri, incarcare usb, 4 moduri de iluminare

Comanda cu incredere