Brand: EcoToys
MSTR-SW-1424

Leagan modular 3-in-1 pentru copii cu spatar detasabil si protectie impotriva caderii

167.00 lei

Leagan Modular 3-in-1 pentru Copii cu Spatar Detasabil si Protectie Impotriva Caderii

Leagan Modular 3-in-1 pentru Copii cu Spatar Detasabil si Protectie Impotriva CaderiiFabricat din materiale de cea mai înaltă calitate garantează siguranța și mulți ani de distracție;

Scaun realizat din materiale de calitate, rezistent la condițiile meteorologice. Coardă solidă, cu o lungime de până la 130 cm, cu posibilitate de reglare prin intermediul bretelelor metalice. Leaganul poate fi folosit atât acasă, cât și în grădină, simplu si rapid de asamblat.- Proiectat pentru copii de la 6 luni la 7 ani,
- Capacitate: până la 30 kg,
- Protecție detașabilă împotriva căderii,
- Spătarul este detașabil,
- CERTIFICAT EN71, CEASAMBLARE:
Opțiunea 1:
de la 6 luni la 3 ani- protecția împotriva căderii și spatar.
Opțiunea 2
de la 3 ani la 5 ani- demonta protecția frontală împotriva căderii, numai spătarul rămâne.
Opțiunea 3
de la 5 ani la 7 ani- Protecția si spatarul se pot detasa.
Instructiuni montajFixați cablurile la tija cu ajutorul "osului metalic" și a capacelor din plastic, conform figurilor 2 și 3.
Ajustarea lungimii :
Puteți ajusta lungimea sfoarei conform figurii 1.
Lungimea maximă a sfoarei: 160cm.
Informații suplimentare:
Produsul este destinat utilizării la domiciliu insa poate fi utilizat în exterior
Scaunul balansoarului trebuie să fie la cel puțin 40 cm deasupra solului.SPECIFICATII:
- Dimensiuni: 50 x 30 x 40 cm
- Înălțimea spătarului: 37 cm
- Lățimea interioară a scaunului: 28 cm
- Lungime coarda/sfoara 130cm
- Înălțimea recomandată deasupra solului: 40 cm
- Culoare verde/portocaliu
- Max. încărcare: 30 kg
- Greutate 4,5 kg
- Certificare CE, EN71Producator:EcoToysCod:MSTR6-SW-1424

Poti comanda online produsul Leagan Modular 3-in-1 pentru Copii cu Spatar Detasabil si Protectie Impotriva Caderii la pretul de 167lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Leagan modular 3-in-1 pentru copii cu spatar detasabil si protectie impotriva caderii , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Leagan modular 3-in-1 pentru copii cu spatar detasabil si protectie impotriva caderii poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 167.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Leagan modular 3-in-1 pentru copii cu spatar detasabil si protectie impotriva caderii prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 167.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 167.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-SW-1424 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Leagan modular 3-in-1 pentru copii cu spatar detasabil si protectie impotriva caderii se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-SW-1424 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Leagan modular 3-in-1 pentru copii cu spatar detasabil si protectie impotriva caderii , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Leagan modular 3-in-1 pentru copii cu spatar detasabil si protectie impotriva caderii a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Leagan modular 3-in-1 pentru copii cu spatar detasabil si protectie impotriva caderii

Comanda cu incredere