Brand: EcoToys
MSTR-G068

Laptop din lemn pentru copii, cu 78 elemente magnetice

96.00 lei

+
Laptop din lemn pentru copii, cu 78 elemente magnetice
Laptop din lemn pentru copii, cu 78 elemente magnetice

Un laptop educațional din lemn care permite copilului sa scrie sau sa se joace intr-o forma prietenoasa.
Ecranul laptopului poate fi folosit în două moduri:

- ca o tabla tradițională ( burete și cretă incluse in set)
- ca o placă magnetică (un set de litere și numere incluse)

Setul conține 78 de elemente magnetice (numere, litere și simboluri matematice) în culori diferite , din care copilul poate pune pe tablă propoziții, ecuații simple etc.
Datorită magneților, fiecare element poate fi atașat pe tabla. În plus, cel mic poate desena cu creta atasata pe placa.
Setul include și o placă din lemn care imită aspectul unui telefon și al unei cărți cu diverse idei pentru aranjarea elementelor, astfel încât acestea să creeze modele și figuri interesante.

Specificatii:

- Pentru copiii de la 3 ani.
- Dimensiune laptop pliat: 30 x 22 cm
- Dimensiunea panoului: 30 x 22 cm
- Număr de elemente magnetice: 78
- 1x burete,
- 2x cretă
- "telefon"

Producator:EcoToysCod:MSTR7-G068

Poti comanda online produsul Laptop din lemn pentru copii, cu 78 elemente magnetice la pretul de 96lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Laptop din lemn pentru copii, cu 78 elemente magnetice , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Laptop din lemn pentru copii, cu 78 elemente magnetice poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 96.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Laptop din lemn pentru copii, cu 78 elemente magnetice prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 96.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 96.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-G068 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Laptop din lemn pentru copii, cu 78 elemente magnetice se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-G068 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Laptop din lemn pentru copii, cu 78 elemente magnetice , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Laptop din lemn pentru copii, cu 78 elemente magnetice a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Laptop din lemn pentru copii, cu 78 elemente magnetice

Comanda cu incredere