Brand: Palmonix
TKG-1014

Lanterna lumini led din silicon pentru ghidon bicicleta, 3 moduri iluminare

19.00 lei

+
Lanterna Lumini LED din Silicon pentru Ghidon Bicicleta, 3 Moduri Iluminare
Lanterna Lumini LED din Silicon pentru Ghidon Bicicleta, 3 Moduri Iluminare

Lanterna din silicon pentru bicicleta se monteaza usor, pe ghidon sau pe cadru, datorita benzii flexibile. Lanterna este echipata cu LED-uri de culoare alba, rece, care ofera o vizibilitate la o distanta considerabila. Sursa de LED-uri sunt două baterii buton CR2032 incluse in set.
Carcasa Flashlight este deșurubat și are un O-ring din cauciuc, protejarea bateriilor de umezeală și ploaie. Unghi larg de vizualizare la 240 de grade, asigură o iluminare bună.
Lanterna are trei moduri de ilimunare:
-lumina continua;
-intermitent rapid;
-clipire incet.

Specificații:

Lanternă echipate cu LED-uri;
3 moduri de iluminare;
Instalare ușoară fără unelte
Carcasă rezistentă la condițiile meteorologice
Unghiul larg de vizualizare de 240 de grade
Lungime: 11 cm
Lățime: 2,5 cm
Înălțime: 3,5 cm
Diverse culori

Producator:PalmonixCod:TKG8-1014

Poti comanda online produsul Lanterna Lumini LED din Silicon pentru Ghidon Bicicleta, 3 Moduri Iluminare la pretul de 19lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Lanterna lumini led din silicon pentru ghidon bicicleta, 3 moduri iluminare , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Lanterna lumini led din silicon pentru ghidon bicicleta, 3 moduri iluminare poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 19.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Lanterna lumini led din silicon pentru ghidon bicicleta, 3 moduri iluminare prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 19.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 19.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-1014 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Lanterna lumini led din silicon pentru ghidon bicicleta, 3 moduri iluminare se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-1014 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Lanterna lumini led din silicon pentru ghidon bicicleta, 3 moduri iluminare , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Lanterna lumini led din silicon pentru ghidon bicicleta, 3 moduri iluminare a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Lanterna lumini led din silicon pentru ghidon bicicleta, 3 moduri iluminare

Comanda cu incredere