Brand: Iso Trade
MXY-1176

Lanterna led din silicon cu fixare pe ghidonul bicicletei

17.00 lei

+
Lanterna LED din Silicon cu Fixare pe Ghidonul Bicicletei
Lanterna LED din Silicon cu Fixare pe Ghidonul Bicicletei

SPECIFICAȚIE

Moduri de iluminare:

lumină continuă

lumină intermitentă înceată

lumina intermitentă rapidă

Putere:

CR2032 3V baterie (inclus)

Dimensiuni (lungime / lățime / grosime totală):

11x3,3x2cm

Greutate:
60g

Luminări biciclete siliconice - două LED-uri super-strălucitoare! Luminile sunt impermeabile. Potrivit pentru orice bicicletă - extrem de simplă pentru a se potrivi - trage suficient "coada" în jurul ghidonului și se atașează de un cârlig special care iese din fața lămpii. Lampa se ridică bine - datorită siliconului aderă perfect.

Luminile pot fi configurate nu numai pe bicicletă - ele sunt, de asemenea, minunate pentru o verificare excelentă a bastoanelor nordice, a rucsacelor etc.

Producator:Iso TradeCod:MXY7-1176

Poti comanda online produsul Lanterna LED din Silicon cu Fixare pe Ghidonul Bicicletei la pretul de 17lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Lanterna led din silicon cu fixare pe ghidonul bicicletei , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Lanterna led din silicon cu fixare pe ghidonul bicicletei poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 17.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Lanterna led din silicon cu fixare pe ghidonul bicicletei prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 17.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 17.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-1176 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Lanterna led din silicon cu fixare pe ghidonul bicicletei se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-1176 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Lanterna led din silicon cu fixare pe ghidonul bicicletei , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Lanterna led din silicon cu fixare pe ghidonul bicicletei a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Lanterna led din silicon cu fixare pe ghidonul bicicletei

Comanda cu incredere