Brand: Palmonix
TKG-1068

Lampa solara led portabila pentru camping si drumetii, putere 10w

37.00 lei

Lampa Solara LED Portabila pentru Camping si Drumetii, Putere 10W
Lampa Solara LED Portabila pentru Camping si Drumetii, Putere 10W

Lampa solara robustă rezistenta la conditii meteorologice aspre, potrivita atat pentru utilizarea de zi cu zi cat si aplicații profesionale.
Lampa, cu dimensiuni redus, de mare putere, cu un design modern asigură iluminare timp indelungat, pana la 12.
Perfecta pentru camping si pescuit. Posibilitatea de suspendare intr-un cort datorita manerului cu care este prevazuta.

Specificații:

Lampa solara;
iluminare pana la 12 ore;
incarcare solara sau prin cablu, la retea;
usor de utilizt;
prevazuta cu un magnet si un carlig pentru agatare;
putere 10 W.

Atentie! lampile sunt disponibile intr-o gama variata de culori, care se vor trimit aleatoriu.

Producator:PalmonixCod:TKG8-1068

Poti comanda online produsul Lampa Solara LED Portabila pentru Camping si Drumetii, Putere 10W la pretul de 37lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Lampa solara led portabila pentru camping si drumetii, putere 10w , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Lampa solara led portabila pentru camping si drumetii, putere 10w poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 37.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Lampa solara led portabila pentru camping si drumetii, putere 10w prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 37.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 37.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-1068 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Lampa solara led portabila pentru camping si drumetii, putere 10w se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-1068 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Lampa solara led portabila pentru camping si drumetii, putere 10w , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Lampa solara led portabila pentru camping si drumetii, putere 10w a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Lampa solara led portabila pentru camping si drumetii, putere 10w

Comanda cu incredere