Brand: GreenBlue
CTR-GB156

Lampa solara led pentru curte sau gradina cu efect real de flacara torta

127.00 lei

Lampa Solara LED pentru Curte sau Gradina cu Efect Real de Flacara Torta
Lampa Solara LED pentru Curte sau Gradina cu Efect Real de Flacara TortaGreenBlue GB156

Lampă solara cu LED-uri de tip torta, cu baterie încorporată. Lumină caldă LED, imitând o flacără în mișcare (incendiul tortei dă impresia de mișcare, rafale de vânt).

Acest produs utilizează panouri solare de înaltă eficiență care, după generarea energiei, îl stochează într-o baterie integrată și apoi alimentează diodele LED. Această tehnologie oferă lumină atunci când este necesar, încărcând bateria în timpul zilei și pornind automat lumina după întuneric.

Impermeabil
Lampa este ușor de instalat, rezistentă la apă IP65 și rezistentă la lumina soarelui.

Specificații tehnice:
-Panou solar: 0.88W
-Baterie: litiu-ion de 2200mAh
-Greutate: 230g
-Dimensiuni: 320x121x121mm
-Material: ABS
-LED diode: 3528x96 buc
-Fluxul luminos: 35 lumeni
-Durata de viață: 50000h
-Grad de protecție: IP65
-Diametru: 68mm
-Timp de încărcare: 8 ore
-Detectarea automată a zilei și a nopții
-Funcții de securitate: reîncărcare, descărcare excesivă
-Timpul de viață al lampii: peste 5 ani.

Setul contine:
-lampă solară GB156.

Producator:GreenBlueCod:CTR6-GB156

Poti comanda online produsul Lampa Solara LED pentru Curte sau Gradina cu Efect Real de Flacara Torta la pretul de 127lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Lampa solara led pentru curte sau gradina cu efect real de flacara torta , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Lampa solara led pentru curte sau gradina cu efect real de flacara torta poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 127.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Lampa solara led pentru curte sau gradina cu efect real de flacara torta prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 127.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 127.00 lei cat costa produsul cu codul CTR-GB156 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Lampa solara led pentru curte sau gradina cu efect real de flacara torta se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul CTR-GB156 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Lampa solara led pentru curte sau gradina cu efect real de flacara torta , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Lampa solara led pentru curte sau gradina cu efect real de flacara torta a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Lampa solara led pentru curte sau gradina cu efect real de flacara torta

Comanda cu incredere