Brand: Inny
TKG-856

Lampa led uv profesionala sun q5 pentru manichiura 48w cu timer incorporat si afisaj lcd

166.00 lei

+
Lampa LED UV profesionala SUN Q5 pentru manichiura 48W cu timer incorporat si afisaj LCD

Lampa LED UV profesionala SUN Q5 pentru manichiura 48W cu timer incorporat si afisaj LCDLampă profesională 48W UV / LED de ultima generație, care usucă rapid și uniform toate tipurile de geluri. Tehnologia duală cu LED-uri face ca lampa să reziste în mod fiabil. Lampa emite lumină albă care nu vă afecteaza ochii. Dispune de o sursă de energie cu o putere mare și doua benzi de lumina de 365nm și 405nm.
Lampa are un senzor de mișcare încorporat, un timer de 10, 30, 60 și 99 de secunde, iar după ce se activeaza senzorul, lampa functioneaza continuu până la 120 de secunde. Modul de 99 de secunde este un mod în care puterea lămpii crește treptat, dupa 99 de secunde. Acest mod este recomandat pentru lucrul cu geluri de construcție și alte aplicații care necesită un timp de întărire lung. Dimensiunea lămpii permite introducerea liberă a întregii mâini, fără a fi nevoie să se separe degetele.
Un ecran electronic mare va face munca mai ușoară, iar butonul de oprire va stinge lampa fără a fi necesară deconectarea de la sursa de alimentare.
Panoul inferior al lămpii este pe magneți și este ușor de detașat în aplicația pedichiură. Timpul de lucru al acestui dispozitiv a fost estimat până la 50.000 de ore. Lampa are o sursă de alimentare încorporată, de asemenea conectându-se cu un cablu la priză, fără conectarea suplimentară a sursei de alimentare.TIMP DE USCARE RAPIDĂ!
SUN Q5 usuca gelurile mult mai repede decât alte lămpi cu aceeași putere. Comparativ cu lampa obișnuită, care durează până la 3 minute - SUN Q5 usuca până la 10 secunde! Aceasta este o diferență uriașă, în special în saloanele profesionale de înfrumusețare, în care timpul este foarte pretios.
În plus, spre deosebire de lămpile obișnuite, nu necesită înlocuirea becurilor și este mult mai eficientă.Setul include:
-lampă LED UV profesională SUN Q5
-sursa de alimentare + cablu
-ambalaj originalSpecificații:
-lungime: 20,5 cm
-lățime: 20,3 cm
-înălțime: 9,3 cm
-putere: 48W
-Timp de lucru: 10s, 30s, 60s,
-LED-uri: DUAL
-Banda de lumină: 365nm, 405nm
-Durata de viață: 50.000 de ore
-Parametrii sursei de alimentare: Intrare: 100-240V, 50 / 60Hz.
Producator:InnyCod:TKG6-856

Poti comanda online produsul Lampa LED UV profesionala SUN Q5 pentru manichiura 48W cu timer incorporat si afisaj LCD la pretul de 166lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Lampa led uv profesionala sun q5 pentru manichiura 48w cu timer incorporat si afisaj lcd , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Lampa led uv profesionala sun q5 pentru manichiura 48w cu timer incorporat si afisaj lcd poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 166.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Lampa led uv profesionala sun q5 pentru manichiura 48w cu timer incorporat si afisaj lcd prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 166.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 166.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-856 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Lampa led uv profesionala sun q5 pentru manichiura 48w cu timer incorporat si afisaj lcd se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-856 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Lampa led uv profesionala sun q5 pentru manichiura 48w cu timer incorporat si afisaj lcd , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Lampa led uv profesionala sun q5 pentru manichiura 48w cu timer incorporat si afisaj lcd a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Lampa led uv profesionala sun q5 pentru manichiura 48w cu timer incorporat si afisaj lcd

Comanda cu incredere