Brand: Inny
TKG-642-ALB

Lampa led uv pentru manichiura 9w, model tip punte, culoare alb

43.00 lei

+
Lampa LED UV pentru manichiura 9W, model tip punte, culoare Alb
Lampa LED UV pentru manichiura 9W, model tip punte, culoare Alb

Lampa UV de ultimă generație, cu LED-uri profesionale datorita carora usuca mai rapid și uniform gelurile, lacurile și alte preparate. Are 3 LED-uri de economisire a energiei, fiecare având o putere de 3W. Timpul de lucru al acestui dispozitiv este prevăzut cu până la 30.000 de ore, fără a fi necesară înlocuirea ledurilor. Designul unic, modern, tip pod / punte, face ca lampa să se potriveasca cu decorul fiecărui salon de înfrumusețare.

Culoare: Alb.

Perfect pentru întărirea gelurilor UV și a lacurilor într-un timp scurt. Un avantaj suplimentar al produsului este economisirea de energie datorită utilizării LED-urilor moderne SMD.

Specificații:
-tensiune de intrare: 110-240V AC
-culoare temperatura: alb cald (3000k)
-CRI (indice de redare a culorii) ~ 80 Ra
-putere: 9W
-Timer: 30 de secunde
-dimensiuni: 150x62x50mm
-sursa de alimentare: 100 ~ 240V, 50/60 Hz

Producator:InnyCod:TKG2-642-alb

Poti comanda online produsul Lampa LED UV pentru manichiura 9W, model tip punte, culoare Alb la pretul de 43lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Lampa led uv pentru manichiura 9w, model tip punte, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Lampa led uv pentru manichiura 9w, model tip punte, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 43.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Lampa led uv pentru manichiura 9w, model tip punte, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 43.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 43.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-642-ALB nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Lampa led uv pentru manichiura 9w, model tip punte, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-642-ALB atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Lampa led uv pentru manichiura 9w, model tip punte, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Lampa led uv pentru manichiura 9w, model tip punte, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Lampa led uv pentru manichiura 9w, model tip punte, culoare alb

Comanda cu incredere