Brand: IsoTrade
MXY-5407

Lampa led portabila cu comutator tip intrerupator, dimensiuni 8.5x8.5x3cm

17.00 lei

+
Lampa Led portabila cu comutator tip intrerupator, dimensiuni 8.5x8.5x3cm
Lampa Led portabila cu comutator tip intrerupator, dimensiuni 8.5x8.5x3cm

Caracterisici:
LUMINA PUTERNICA - LED-ul eficient permite o intensitate ridicată a luminii.
USOR DE FOLOSIT - funcționează ca un întrerupător care luminează.
SPECIFICAȚIE - dimensiuni (lungime / înălțime / lățime) 8,5 / 8,5 / 3cm; greutate 56g
3 MODURI DE PRINDERE - posibilitatea de agățare, atașare pe o suprafață metalică a magneților din carcasă sau lipirea cu banda dublu-adeziva inclusă în set.
DESIGN COMPACT - dimensiuni mici permit o utilizare larga si transport usor, lampa se potriveste perfect in interiorul camerei.

SPECIFICAȚII:
-sursa de alimentare: 3x baterie AAA (nu este inclus).
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 8,5 / 8,5 / 3cm.
-greutate: 56g.

LED-ul mic, ușor de instalat și de folosit este un dispozitiv care poate fi utilizat cu succes în multe locuri. 3 metode de prindere: agatare, pe magneți sau pe bandă dublu-adeziva, vă permit să folosiți lampa în bucătărie, baie sau garderobă, dar și în subsol, pod, garaj sau atelier. Lampa are un LED montat central, care oferă o lumină intensă.

Lampa cu LED funcționează pe principiul unui comutator clasic, se apasă intr-o parte pentru a porni și apoi de cealaltă parte pentru a-l opri. Este alimentat de baterii (nu sunt incluse). Dimensiunile mici vă permit să o plasați în aproape orice loc, chiar și greu accesibil și il puteti lua cu dvs. într-o călătorie. Nu va fi doar o sursă eficientă de lumină în casa dvs. În subsol sau mansardă, se pot ilumina dulapurile sau rafturile individuale. De asemenea, poate fi foarte util în efectuarea diferitelor tipuri de reparații sau lucrări de renovare. Magneții îl fac ușor de atașat chiar și sub capota unei mașini sau a altui loc în care accesul la lumină este strict limitat și necesitatea de a lucra cu ambele mâini este necesară. Lampa LED poate fi montată permanent sau poate fi o sursă de lumină portabilă.

Producator:IsoTradeCod:MXY14-5407

Poti comanda online produsul Lampa Led portabila cu comutator tip intrerupator, dimensiuni 8.5x8.5x3cm la pretul de 17lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Lampa led portabila cu comutator tip intrerupator, dimensiuni 8.5x8.5x3cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Lampa led portabila cu comutator tip intrerupator, dimensiuni 8.5x8.5x3cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 17.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Lampa led portabila cu comutator tip intrerupator, dimensiuni 8.5x8.5x3cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 17.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 17.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5407 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Lampa led portabila cu comutator tip intrerupator, dimensiuni 8.5x8.5x3cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5407 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Lampa led portabila cu comutator tip intrerupator, dimensiuni 8.5x8.5x3cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Lampa led portabila cu comutator tip intrerupator, dimensiuni 8.5x8.5x3cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Lampa led portabila cu comutator tip intrerupator, dimensiuni 8.5x8.5x3cm

Comanda cu incredere