Brand:
CRD-LAM97913

Lampa gabarit camion ilumia cu brat scurt - cu 2 led-uri 24v - alb/rosu maniamall

45.00 lei

+
Lampa gabarit camion Ilumia cu brat scurt - cu 2 LED-uri 24V - Alb/Rosu ManiaMall
Lampa gabarit camion Ilumia cu brat scurt - cu 2 LED-uri 24V - Alb/Rosu ManiaMall

- LAM97913 Culoarea: Alb/Rosu - Montaj: Stanga - Dreapta
Descriere: Prevazuta cu 2 leduri. Poate fi montata pe partea stanga sau dreapta a vehiculului, culoarea alba orientata spre directia de mers fata, iar rosu in directia spate. Montajul pe caroserie in exterior, cu brat scurt.

Aprobare: E4

Produs de o deosebita calitate, in ambalaj corespunzator produs pentru brand-uri cunoscute din uniunea europeana ! Transport 19 lei oriunde in Romania, indiferent de numarul de kilometri ! 


Cod:CRD-LAM97913

Poti comanda online produsul Lampa gabarit camion Ilumia cu brat scurt - cu 2 LED-uri 24V - Alb/Rosu ManiaMall la pretul de 45lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Lampa gabarit camion ilumia cu brat scurt - cu 2 led-uri 24v - alb/rosu maniamall , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Lampa gabarit camion ilumia cu brat scurt - cu 2 led-uri 24v - alb/rosu maniamall poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 45.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Lampa gabarit camion ilumia cu brat scurt - cu 2 led-uri 24v - alb/rosu maniamall prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 45.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 45.00 lei cat costa produsul cu codul CRD-LAM97913 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Lampa gabarit camion ilumia cu brat scurt - cu 2 led-uri 24v - alb/rosu maniamall se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul CRD-LAM97913 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Lampa gabarit camion ilumia cu brat scurt - cu 2 led-uri 24v - alb/rosu maniamall , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Lampa gabarit camion ilumia cu brat scurt - cu 2 led-uri 24v - alb/rosu maniamall a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Lampa gabarit camion ilumia cu brat scurt - cu 2 led-uri 24v - alb/rosu maniamall

Comanda cu incredere